Je kunt ze bijna niet gemist hebben, de Flash Tattoos. Deze tijdelijke metallic gouden, zilveren en zwarte tattoos zijn dé trend van dit jaar! Er zijn ontzettend veel verschillende designs die je erg leuk met elkaar kunt combineren. Groot voordeel is ook nog dat je deze accessoires niet ‘om’ hebt, maar ze op je huid zitten. Kwijtraken is dus geen optie en je hebt ook geen last van bungelende sieraden!

Flashh Tattoos

Oorsprong

De Flash Tattoos zijn afgelopen zomer gespot op Ibiza en passen ook helemaal thuis in het plaatje, ze zijn de perfecte aanvulling op de andere accessoires. Hoe meer sieraden hoe beter is het meestal bij de ibicencos en met deze plakbare sieraden kun je echt altijd een accessoire dragen en het grote voordeel is natuurlijk dat je ze niet kwijtraakt. Nadat ze veel gedragen werden op Ibiza, ging het natuurlijk als een lopend vuurtje. In Amerika werden ze snel verkocht en ook in Europa worden ze steeds populairder.

Inspiratie

Misschien ben je fan, misschien ook niet.. Maar Beyoncé is in ieder geval dol op de Flash tattoos! Voor veel fans is hun grote idool echt een voorbeeld. Beyoncé heeft op verschillende social media kanalen foto’s gepost waar zij te zien is met deze tattoos en ook hierdoor is deze trend bekend geworden.

Ideetjes

Het leuke is dat er veel figuurtjes zijn zoals veertjes en pijl en bogen maar er zijn ook leuke tekstjes en simpele figuurtjes zoals driehoekjes. Het leuke is dat je ze natuurlijk overal kunt opplakken. De verschillende bandjes kun je natuurlijk ook om je enkel doen zodat je een leuk enkelbandje hebt of juist om je bovenarm. Ook zijn er designs waar je een ketting vindt die je in je hals kan opplakken. De veertjes en andere kleinere figuurtjes staan eigenlijk altijd leuk, bijvoorbeeld:
– Op je voet
– In je hals
– Vlak achter of onder je oor (erg leuk als je je haar hebt opgestoken)
– In je nek

Ook zijn er verschillende korte tekstjes zoals ‘Love’ of ‘Wild life’. Doordat er zo veel verschillende kleine tattoos zijn is het vooral leuk om ze te combineren. Bij elke outfit heb je wel een passende tattoo.

Flash Tattooss

Elke gelegenheid

Misschien denk je al snel bij een Flash Tattoo dat dit iets is voor de zomer. Voor als je naar een festival gaat of een dagje naar het strand zijn deze sieraden natuurlijk een uitkomst. Het leuke is echter dat je tijdens de wintermaanden ook genoeg redenen zal vinden om je outfit af te maken met één of meerdere tattoos. Wanneer je een etentje hebt, een feestje, met kerst, oud en nieuw, een bruiloft een verjaardag of op een normale doordeweekse dag, is dit subtiele sieraad een goede aanvulling. Je kunt het namelijk zo gek maken als je zelf wilt, wanneer je in de winter een leuk goud of zilveren armbandje om ‘plakt’, is dit niet meteen een heel opvallend iets en zie je er tóch weer net wat leuker uit! En hoe leuk is het als jij met super originele flashtattoos op een feestje verschijnt!

Handig om te weten!

– De tatoeages blijven gemiddeld 4 tot 6 dagen zitten.
– De tattoos zijn absoluut niet schadelijk voor je huid.
– Erg gemakkelijk aan te brengen.
– Wanneer je te veel beweegt vlak nadat de tattoo is aangebracht, heb je de kans dat er ‘scheurtjes’ in je tattoo komen en deze dus niet mooi ‘strak’ kan opdrogen.