1 – Algemeen
1-1 Bij het plaatsen van een bestelling op de Idyllisch Ibiza webshop, gaat de klant akkoord met de algemene voorwaarden.
1-2 Het recht ligt bij Idyllisch Ibiza om de algemene voorwaarden te wijzigen.
1-3 Afbeeldingen, gegevens en kleuren op de Idyllisch Ibiza webshop zijn indicaties en kunnen geen aanleiding zijn voor een schadevergoeding of ontbinding van de koopovereenkomst.

2 – Productinformatie
2-1 De productinformatie is een indicatie en geeft geen aanleiding tot schadevergoeding of ontbinding van de koopovereenkomst.

3 – Bestelling, overeenkomst, betaling en levering
3-1 Een koopovereenkomst tussen Idyllisch Ibiza en de klant komt tot stand wanneer de klant een bestelling heeft geplaatst en de bestelling is verstuurd door Idyllisch Ibiza.
3-2 Nadat Idyllisch Ibiza een bestelling heeft ontvangen, krijgt de klant per e-mail een opdrachtbevestiging.
3-3 Idyllisch Ibiza heeft het recht een bestelling of opdracht zonder opgave van reden te annuleren.
3-4 Een levering vindt plaats zolang de voorraad strekt.
3-5 Na ontvangst van betaling vindt de bezorging binnen 7 werkdagen plaats.
3-6 Een betaling vindt plaats door overboeking per bank, iDEAL of PayPal. Indien er voor overboeking per bank gekozen wordt, dient de betaling binnen 3 werkdagen na bestelling voltooid te zijn. Vervolgens wordt de bestelling naar de klant verstuurd. Wanneer de betaling niet binnen 3 werkdagen binnen is, wordt de bestelling zonder berichtgeving geannuleerd.
3-7 Bestellingen worden zorgvuldig ingepakt. De versturing gaat via Correos en via de voorwaarden van Correos.
3-8 Elke bestelling wordt gratis verzonden.
3-9 Idyllisch Ibiza is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadigingen van bestellingen tijdens de verzending.

4 – Prijzen
4-1 Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.
4-2 Alle prijzen op de Idyllisch Ibiza webshop zijn onder voorbehoud van zetfouten.

5 – Zichttermijn en retours
5-1 Sale artikelen kunnen niet worden geretourneerd.
5-2 De klant heeft recht op 14 kalenderdagen zichttermijn. Dit houdt in dat het artikel kan worden bekeken, uit de verpakking gehaald kan worden en gepast kan worden.
5-3 Wanneer de klant besluit het artikel te retourneren, dient er binnen de zichttermijn contact opgenomen te worden met Idyllisch Ibiza. Hierbij dient het ordernummer en het artikel vermeld te worden. Wanneer er binnen de 14 kalenderdagen geen contact wordt opgenomen, kan er niet meer geretourneerd worden.
5-4 Het artikel dat geretourneerd wordt, moet binnen de 14 kalenderdagen in goede orde, ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking teruggestuurd zijn.
5-5 Indien nodig, dient de klant een verzendbewijs af te leveren.
5-6 Wanneer een artikel wordt geretourneerd, zijn de verzendkosten voor de klant.

6 – Klantgegevens
6-1 Bij bestelling worden de klantgegevens opgenomen in het Idyllisch Ibiza bestand. Deze worden niet verstrekt aan derden.

7 – Klachten
7-1 De klant dient bij ontvangst de artikelen te controleren. Wanneer het artikel verkeerd, incompleet of beschadigd is, kan de klant dit per e-mail melden aan Idyllisch Ibiza door een e-mail te versturen naar info@idyllischibiza.nl.
7-2 Als de klacht van de klant gegrond wordt bevonden, vervangt Idyllisch Ibiza het artikel kosteloos.

8 – Overmacht
8-1 Idyllisch Ibiza is niet aansprakelijk wanneer een verbintenis niet kan worden nagekomen door overmacht.
8-2 Onder overmacht vallen een vreemde oorzaak/omstandigheid, vertragingen door leveranciers, internetstoring (ook bij e-mailverkeer), moeilijkheden in het vervoer, werkstakingen, overheidsmaatregelingen, nalatigheid van leveranciers/fabrikanten, ziekte van personeel.
8-3 Idyllisch Ibiza heeft het recht om in het geval van overmacht de verplichting op te schorten of te ontbinden. In deze gevallen is Idyllisch Ibiza niet aansprakelijk en is het behouden schadevergoeding te betalen.

Opgemaakt te Valencia per 17 oktober 2014