Er is zoveel moois en verrassends te ontdekken op Ibiza. We hebben daarom al onze favoriete spots en die van enkele locals gebundeld in de Idyllisch Ibiza reisgids. Bezienswaardigheden die je niet kunt missen, de mooiste stranden, bijzondere boetiekjes, heerlijke restaurants op prachtige locaties, toffe borrelplekken en nog veel meer. Inclusief zes verschillende auto- en scooterroutes voor Ibiza en Formentera én een wandelroute door Ibiza-stad. Laat de voorpret maar beginnen!

De mooiste plekken op Ibiza én Formentera

Wij zijn fan van Ibiza! Een reisgids over ons favoriete eiland kan dan ook niet langer uitblijven. We nemen je graag mee naar onze favoriete plekken. Maar we laten óók de locals aan het woord in meer dan tien interviews. Hoe ziet hun favoriete vrije dag eruit en waar kun je ze tegenkomen op het terras of wat is hun favoriete restaurant? En wat bestellen ze daar dan het liefste? Volg hun voorbeeld en beleef Ibiza door de ogen van locals. Wedden dat jij ook verliefd op Ibiza wordt?

Klik hier om een preview van de reisgids te bekijken!

Zes auto- en scooterroutes & verschillende wandelroutes op Ibiza

Huur een auto of scooter en ontdek het eiland met de verschillende routes, ingedeeld per streek (noord, oost, zuid, west, binnenland, Formentera). Volg onze tips en je komt op de prachtigste plekjes uit! En natuurlijk is er een aparte wandelroute door Ibiza-stad en specifiek voor Dalt Vila. Want o, wat is het heerlijk om door de straatjes van Dalt Vila te struinen! Natuurlijk vertellen we je ook wat historische weetjes, zodat het eiland nog meer tot leven komt.

Ibiza-lovers: Anouk Smulders en Laurien Verstraten

Ibiza doet iets met je! Zo heeft het magische eiland ook de harten van Anouk Smulders – model, presentatrice en oprichter van Grace&Us – en Laurien Verstraten – actrice, presentatrice en zangers – veroverd. In onze reisgids vertellen ze beiden in een interview over hun favoriete plekjes op en liefde voor Ibiza. Ben jij benieuwd aan welk plekje op Ibiza Anouk de beste herinneringen heeft? Of waar Laurien het liefste een kopje koffie drinkt? Lees dan gauw hun interviews in onze reisgids.

Wonen op Ibiza & fijne Ibiza vakantieherinneringen

Voor de dromers onder ons, die hun wens om op Ibiza te gaan wonen graag zien uitkomen, hebben we speciaal een thema ‘wonen’ toegevoegd ter inspiratie. En voor diegenen die graag de Ibiza-sfeer mee naar huis nemen, geven we tips voor fijne vakantieherinneringen en DIY-producten (Do It Yourself). Haal een beetje Ibiza in huis! 

Jij wil die Idyllisch Ibiza reisgids, want het is:

  • een handige samenvatting van al die leuke plekjes op Ibiza en Formentera
  • gaaf om de tips van locals op te volgen; zo leer je het echte Ibiza kennen!
  • allemaal gebaseerd op eigen ervaringen en die van locals; er is niets gesponsord!
  • een mooi opgemaakte en geïllustreerde reisgids; thuis kan hij dus een mooi plekje krijgen in de kast
  • een reisgids in A5 formaat, dus gaat gemakkelijk mee in je tas en dat is handig voor op reis
  • een toffe herinnering aan je tijd op Ibiza 
  • superhandig dat je maar liefst acht (!) routes voor Ibiza en Formentera bijdehand hebt; dan hoef je het zelf niet meer uit te zoeken
  • superhandig dat er zowel een plattegrond van Ibiza als Formentera in staat

Wil je de reisgids liever in digitaal formaat? Dat kan, want we hebben ook een digitale versie van de Idyllisch Ibiza reisgids gemaakt!

Praktische informatie

Pagina’s: ruim 200 pagina’s
Druk: 1e, 2020
Formaat: A5
Prijs gedrukte versie: €17,95 (exclusief verzendkosten)
Prijs E-book: €9,95

Ik wil de gedrukte Idyllisch Ibiza reisgids bestellen!

Je kunt de Idyllisch Ibiza reisgids hier in onze webshop bestellen. Je kunt betalen met iDeal, PayPal, Bancontact en creditcard. Je kunt in onze webshop betalen met iDeal, Bancontact, creditcard enPayPal. De Idyllisch Ibiza reisgids ligt na de betaling binnen twee tot drie werkdagen bij je op de deurmat!