Ga je naar Ibiza maar kun je je (school)werk even niet thuislaten? Geen probleem, want naast heerlijke lounges en beachclubs biedt Ibiza ook genoeg plaatsen om te werken. Deze coworking spots zijn perfecte plekken om je met je laptop te installeren en om mensen te ontmoeten.

Creatieve coworking spots in Ibiza

Het is inmiddels een bekende term en manier van werken voor veel zzp’ers en digital nomads: coworken. Flexwerkers, studenten, zzp’ers en ondernemers kunnen hun online werk tegenwoordig overal mee naar toenemen. Naast het gemak van een kantoor in de buurt waar je prettig kunt werken, is het ook nog een kans om andere mensen te leren kennen en meer inspiratie op te doen. Ook Ibiza heeft de coworking trend slim opgemerkt en heeft een aantal creatieve en prettige spots om te werken.

The Hub

De creatieve Ibiza invloeden komen duidelijk terug in het design van dit mooie kantoor in Ibiza-stad. Coworkers, digital nomads en freelancers komen hier om zelfstandig te werken, maar ook om ideeën en concepten met elkaar te delen en om te netwerken. Het is een toegankelijke plaats waar je flexibel kunt werken. De sfeer onder de mensen is luchtig en prettig. Er heerst een echt gemeenschapsgevoel en er zijn veel positieve vibes, echt typerend voor Ibiza!

Nog een aantal pluspunten van The Hub zijn de fijne services waar je gebruik van kunt maken. Zo heb je bijvoorbeeld een luxe dakterras en razendsnelle wifi en naar wens een eigen professioneel zakenadres. Dit houdt in dat je je bedrijf officieel kan inschrijven op het adres van the Hub.

The Hub organiseert ook inspirerende workshops in de evenementenruimte in samenwerking met freelancers. Bij deze mooie coworking spot draait het niet alleen om hard werken, maar vooral om inspiratie opdoen en prettig werken.

Locatie
Carrer Del Pedrer
07819 Santa Eulària des Riu
Website

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 10.00 – 18.30 uur

Prijs
The Hub biedt verschillende arrangementen aan.

Ideaal voor reizigers:
€99,00 per week. TakeFIVE: vijf dagen toegang tot de werkruimte.

Vaste arrangementen:
€240,00 per maand. Hotdesk: volledige toegang tot de werkruimtes, ook buiten openingstijden en in het weekend.
€365,00 per maand. Yourdesk: beschikking over een eigen bureau. Ook bij dit abonnement heb je toegang tot de Hub buiten openingstijden en in het weekend.

Eenmalige toegang:
€36,00 Dailydesk: toegang voor één dag
€16,00 Halfday: toegang voor vier uur

The Business Space

Gelegen bij het bekende monument Vara Del Rey vind je deze coworking spot. The Business Space doet absoluut zijn naam eer aan. De ruime en lichte ruimtes in dit gebouw maken het een erg geschikte en fijne plek om te werken. Je kunt gebruik maken van gemeenschappelijke ruimtes, maar ook privé kamers en vergaderruimtes.

Het unieke aan deze coworking spot is de vele workshops die zij bieden. Heb jij net een bedrijfje opgericht? Dan kun je deelnemen aan inspirerende coaching sessies, waar je wordt geïnformeerd over belangrijke regels voor bedrijven in Spanje. Ook worden er geregeld evenementen georganiseerd waarin freelancers en digital nomads nuttige tips over onder andere ondernemen en marketing delen. Hierdoor kan The Business Space zichzelf een waardevolle learning school noemen!

Locatie
Passeig de Vara de Rey 26, 1-1
07800 Ibiza

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 20.00 uur

Prijs
Voordat je een arrangement bij The Business Space af kunt sluiten, word je uitgenodigd voor een rondleiding. Een proefmaand sluit je af voor €99,00.

Origen Ibiza

In oktober 2018 opende het hippe en moderne Origen Ibiza haar deuren. Een coworking ruimte met een strakke en minimalistische stijl. In deze professionele ruimtes wordt hard gewerkt door freelancers en worden ook klanten ontvangen. Mocht je na al het harde werken bij Origen behoefte hebben aan een pauze, dan sta je binnen twee minuten op het strand! Deze coworking spot beschikt over alle accessoires (zoals tv en whiteboards) en services die je maar nodig hebt om prettig te werken. Er is ook een mogelijkheid om workshops te geven in de grotere ruimtes die hier speciaal voor ingericht zijn.

Locatie
Carrer de s’Illa Plana 7
07800 Ibiza-stad
Website

Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09.00 – 19.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 18.00 uur

Prijs
€170,00 per maand + BTW: flexbureau, onbeperkt toegang binnen openingstijden
€199,00 per maand + BTW: vast bureau, onbeperkt toegang binnen openingstijden
Vanaf €550,00 per maand + BTW: privékantoor, 365 dagen per jaar toegang

Tips:
– Voor reparaties van je apparaten kun je terecht bij de winkels Beep Informática en SYS en APP. Hier kun je ook andere accessoires kopen die je nodig hebt voor je werk.
– Ben je geïnteresseerd in het werken en wonen op Ibiza? In onze Wonen op Ibiza gids lees je de belangrijkste informatie over alle stappen die je moet zetten.
– Wil je graag een eigen onderneming opzetten in Spanje? Neem dan een kijkje op Vertrek naar Spanje.