Prachtige baaitjes, kleine dorpjes, bloemen… Ibiza is het decor voor een romantische vakantie! Niets voor niets in de film “Verliefd op Ibiza” op dit paradijsje opgenomen. Misschien ga je er wel trouwen… Nog romantischer! Één ding is zeker… Ibiza is een magische plek, oftewel Romantisch Ibiza!

Huwelijksreis

Gefeliciteerd newly weds! Jullie zijn getrouwd en waar zal de huwelijksreis heen gaan? Ibiza is een geweldig idee! Na een soms best stressvolle periode voor de bruiloft, kunnen jullie nu ontspannen. En op het hippie eiland Ibiza gaat dat perfect. Er zijn romantische zonsondergangen, bijzondere en luxe hotels en nog veel meer. Laat je inspireren door de tips op de pagina Huwelijksreis. Onze tips zijn ingedeeld op wat jij belangrijk vindt. Wil je bijvoorbeeld een ‘bohemian’ look en feel tijdens je huwelijksreis? Dan staan er op de pagina wat leuke ideetjes en accommodaties!

Trouwen

Gaan jouw geliefde en jij elkaar binnenkort het jawoord geven? En zijn jullie van plan dit te gaan doen op het prachtige eiland Ibiza? Dan is dat een geweldige keus! Op de pagina Trouwen lees je unieke spots waar het huwelijk kan plaatsvinden, handige tips (zoals vervoer) en ook wat juridische weetjes. Dat laatste is ook erg belangrijk! Waar je ook voor gaat kiezen; het zal een super romantische dag worden!

Zonsondergang

Ibiza bestaat uit vele baaitjes en er zijn vaak zonnige en helderblauwe dagen. Dat is de perfecte setting voor een zonsondergang! Vooral het beeld van de vuurrode zon die zo het rustige water in zakt… Jij, hand in hand met je geliefde op een kleedje op een rots. Romantischer kan toch niet? Op Ibiza zijn er verschillende cafés, waaronder Café del Mar misschien wel de bekendste is, waar je terecht kan voor een zonsondergang. Het enige is dat je deze zonsondergang dan zal delen met een hoop andere mensen. Deze cafés kan je vinden op de pagina Zonsondergang. Heb je de beschikking over een autootje of scooter? Dan kan je natuurlijk voor het eerste idee gaan… Een privé zonsondergang samen met je lief! Tips hiervoor lees je ook op deze pagina.