Vind je het leuk om te weten wie er nou allemaal dagelijks werken aan de website Idyllisch Ibiza? Lees hier meer over de vaste teamleden en ontdek hun unieke verhalen en tips!

Over-ons-Roos-II

1. Stel jezelf eens voor

Mijn naam is Roos Oudemans. Ik ben in Den Haag opgegroeid. Daar heb ik eerst de Hoge Hotelschool afgerond en toen een Hospitality Management Master gedaan.

2. Hoe is jouw avontuur in Spanje begonnen?

Met in ons achterhoofd een plan om een restaurant te openen, vertrokken Bas (mijn vriend) en ik in 2008 naar Almería, Spanje. De economische crisis gooide echter roet in het eten en Almería bleek niet de beste keuze op dat moment. Misschien wel goed dat het zo gelopen is, anders hadden we wellicht nooit Sprankelend Spanje gestart.

3. Waar houd jij je dagelijks mee bezig bij Idyllisch Ibiza?

Idyllisch Ibiza is ontstaan uit een idee van mij en Bas. Het bedenken van nieuwe concepten voor ons bedrijf en het brainstormen voor verrassende ideeën is iets waar ik dol op ben. Verder ontwikkel ik met plezier nieuwe wandel- en fietsroutes voor onze websites. Ook ontmoet ik graag andere ondernemers in Spanje en de reizigers die ik begeleid tijdens stadswandelingen en fietstours die ik geef in Valencia. Het leukste van alles is dat we dit kunnen doen samen met ons top team met de vaste werknemers en ook de stagiaires die continue met een frisse blik binnenkomen.

4. Wat doe je graag verder nog?

Het maken van sieraden, woonaccessoires en modeaccessoires voor mijn merk ‘Ibizu’ is iets waar ik graag tijd aan besteed. Daarnaast is ondernemen echt een passie, vooral voor nieuwe en creatieve start-ups. Waar ik ook dol op ben, is het ontdekken van het onontdekte Spanje en deze kant van het land aan iedereen laten zien.

5. Wat is jouw favoriete plek in Spanje?

Eigenlijk kan ik niet kiezen, want er is zoveel moois, lekkers, bijzonders te ontdekken en er zijn zoveel plekken in Spanje die ik te gek vind. Spanje blijft me keer op keer verrassen! En een plek die me enorm heeft verrast, is bijvoorbeeld Ibiza. Spectaculaire baaitjes, prachtige zonsondergang, een walhalla voor Ibiza stijl shop liefhebbers, fijne sfeer, gezellige beach clubs, relaxte beats, mooie natuur… kortom Ibiza doet iets met je.

6.Wat zou jij iedereen aanraden om te doen/zien in Ibiza?

Een duik nemen bij het baaitje Cala Comte… een verborgen paradijsje en met kaarslicht, aan het water dineren bij Amante Beachclub.

Over-ons-Bas-II

1. Stel jezelf eens voor

Ik ben Bas de Vries, geboren en getogen in Den Haag. Na mijn opleiding HBO Commerciële Economie heb ik aan de Universiteit van Amsterdam nog de studie Sociologie afgerond.

2. Hoe is jouw avontuur in Spanje begonnen?

Vertrekken naar Spanje was voor Roos, mijn vriendin, en ik een avontuur. Onbevangen zijn we in onze Volvo 440 gestapt en vertrokken.

3. Waar houd jij je dagelijks mee bezig bij Idyllisch Ibiza?

Roos en ik zijn de oprichters van Idyllisch Ibiza. Ik houd mij vooral bezig met de SEO en zorg ervoor dat de website helemaal goed loopt.

4. Wat doe je graag verder nog?

Het opzetten van start-ups, muziek en DJ-en en het laten zien van de minder bekende kanten van Spanje aan Nederlanders.

5. Wat is jouw favoriete plek in Spanje?

Het allerliefste ben ik hier op Ibiza, in de Cala Bassa Beach Club. Genieten van de mooie baai, de top muziek en het eten!

6. Wat zou jij iedereen aanraden om te doen/zien in Ibiza?

Luchen bij de Cala Bassa Beach Club. Heerlijk eten in de mooiste en chillste beachclub die ik ken op Ibiza.