Formentera ebook

Wanneer je gaat wonen, werken en/of studeren in het buitenland is het fijn om alle informatie op één overzichtelijke plek te hebben. Dat kan nog lastig zijn… Vaak ben je uren aan het googlen om beetjes (soms niet up to date of Spaanse) informatie bij elkaar te sprokkelen. Ben je van plan om op Ibiza te wonen, werken of studeren? Dan is het e-book “Wonen, werken en studeren op Ibiza” (293 pagina’s in PDF) echt een uitkomst!

bestel!

Wat

Wanneer je voor een korte of lange tijd of permanent op Ibiza gaat wonen, zijn er veel zaken die veranderen. Waar ga je wonen? Gaat je huisdier mee? Waar doe je op Ibiza je boodschappen? Wanneer je er permanent gaat wonen, zijn er nog veel belangrijke stappen. Denk bijvoorbeeld aan een Spaans identificatienummer (N.I.E.) en een bankrekeningnummer. Ook wanneer je wil werken of een bedrijf wil starten op Ibiza, is er een aantal zaken om rekening mee te houden.

PreviewIbizaGids

Kijk hier voor een gratis preview!

In “Het paradijs dat Ibiza heet – Wonen, werken en studeren op Ibiza” krijg je een duidelijk antwoord op je brandende vragen. In een compacte PDF gids waarin je makkelijk kan navigeren, word je klaargestoomd voor je avontuur op Ibiza.

Waarom

Bij emigratie of tijdelijk verblijf op Ibiza komt veel kijken. Jammer is dat er eigenlijk weinig informatie beschikbaar is (in het Nederlands). Er is een aantal redenen om “Het paradijs dat Ibiza heet – Wonen, werken en studeren op Ibiza” aan te schaffen:

Uniek

Er bestaat geen Nederlandstalige gids over het tijdelijk of permanent wonen op Ibiza. “Het paradijs dat Ibiza heet -Wonen, werken en studeren op Ibiza” is de eerste Nederlandstalige gids die jou helpt bij de stap (of vooralsnog ter oriëntatie) om te wonen, studeren, stage te lopen of werken op Ibiza.

Specifiek

Natuurlijk is het fijn om te weten uit welke delen Ibiza bestaat, hoe je een NIE aanvraagt, maar er zijn natuurlijk nog veel meer specifieke zaken die je wil weten wanneer op Ibiza gaat wonen, werken of studeren. Hoe voer je bijvoorbeeld een auto in? Bij welke dierenwinkels kan je terecht voor het lievelingsvoer van jouw trouwe viervoeter? Is er een Nederlandse bar te vinden op Ibiza? Waar vind ik een architect, bouwbedrijf of een Nederlandse gestor (adviseur)? Bij welke bedrijven zou ik terecht kunnen om stage te lopen of gedurende de zomer te werken? Bij welke internet providers kan ik terecht op Ibiza? Op welke websites kan ik kijken voor een aanbod van koophuizen of juist een huurwoning? Bij welke banken kan ik terecht? Dit en nog veel meer zaken worden behandeld in de gids.

SantAntoniIdyllischIbiza

Up to date

Wat fijn is aan “Het paradijs dat Ibiza heet – Wonen, werken en studeren op Ibiza”, is dat het een PDF gids (E-book) is. Op deze manier kan de informatie regelmatig geüpdatet worden, wat erg handig is, omdat de informatie omtrent verzekeringen, formulieren, etc. nog wel eens kan veranderen in Spanje.

Knopen doorhakken

In deze gids worden alle bijkomende zaken rondom tijdelijk en permanent wonen op Ibiza besproken. Misschien twijfel je nog… Door de uitgebreide informatie in de gids kunnen knopen doorgehakt worden.

Prijs

€ 12,50

Handig om te weten

“Het paradijs dat Ibiza heet – Wonen, werken en studeren op Ibiza” is een interactieve en digitale gids (E-book). Hierdoor kan je de gids op een smartphone, tablet of e-reader lezen. Natuurlijk kan je de gids ook zelf uitprinten. Houd er rekening mee dat de gids uit een flink aantal pagina’s bestaat.

DorpjesStadjesIbiza

Met onderstaande bestuurssystemen lees je de gids in de beste kwaliteit:
iOS: iBooks
Android: Adobe Reader
Windows Phone: Adobe Reader
E-reader: Adobe Digital Editions

Hoe bestel en betaal ik de gids “Het paradijs dat Ibiza heet”?

Via de webshop
Via de webshop kun je betalen door middel van overboeking, PayPal, iDeal, Credit Card, MisterCash (België). Bij overboeking duurt het 1 tot 2 werkdagen voordat de betaling voltooid is en je de gids binnen hebt per mail. Bij de overige betaalopties ontvang je na betaling direct “Het paradijs dat Ibiza heet” in je mailbox.