Wanneer je (voor het eerst) naar Ibiza gaat, zijn er altijd wel wat zaken die je zeker wil weten. Hoe kom je bijvoorbeeld vanaf het vliegveld naar je accommodatie? Waar kan ik het best winkelen op Ibiza? Of misschien wil je wel verschillende activiteiten ondernemen, maar weet je niet waar je moet beginnen met zoeken… Dan ben je op de juiste plek beland! Op al deze vragen geven wij antwoord.

Activiteiten

Op Ibiza zijn er heel veel activiteiten te doen. Er is veel natuur, dus je kan bijvoorbeeld mountainbiken of paardrijden door de bergen en duinen. Ibiza is een eiland, dus er is genoeg water… en ook genoeg watersporten. Je kan duiken, maar bijvoorbeeld ook op een strandje een banaan huren. Meer hiervoor vind je op de pagina Activiteiten, waarna je weer door kan klikken naar alle diverse activiteiten!

Fotoplekken Ibiza

Dat Ibiza een schitterend eiland is, is geen nieuws. Niet alleen de bekendere plekken van het eiland, zoals Ibiza-Stad, zijn een bezoekje waard. Ook op de rest van het eiland vind je namelijk de meest fotowaardige plekken, waaronder geweldige uitzichtpunten en natuurgebieden. Op de pagina fotoplekken Ibiza vind je de spots waarnaar je je camera zeker niet moet vergeten!

Apps

Wanneer je naar Ibiza gaat en een smartphone of tablet meeneemt, kan je het beste ook even dit lijstje met apps doorlezen. Er is namelijk een aantal apps die heel handig zijn tijdens je reis! Een van de aanraders is de app van de buslijnen van het eiland. Heel handig, zo weet je op elke locatie op het eiland welke buslijnen je kan pakken en waar deze vandaan vertrekken. Ook als je tijdens je verblijf op Ibiza even een woordje Spaans wil spreken, kan je daarvoor ook handige apps gebruiken! De hele lijst vind je op de pagina Apps.

Low budget

Ga je naar Ibiza en wil je tijdens je verblijf niet te veel uitgeven? Dan komen onze low budget tips goed uit! Ibiza hoeft namelijk niet duur te zijn, zoals sommige plaatjes het doen lijken. Je kan genoeg activiteiten ondernemen voor een prikkie. Ook voor een accommodatie of avondje uit eten hoef je niet heel diep in de buidel te tasten. Op de pagina Low budget vind je deze handige tips! Vergeet ook niet bij onze tips te kijken welke vijf dingen je gratis kan doen op Ibiza.

Spaans leren

‘Hola’, ‘sí’ en ‘gracias’ zijn misschien op dit moment nog de enige woorden die je in het Spaans kent. Maar daar gaat verandering in komen! Jij gaat namelijk Spaans leren en je wil dit graag op Ibiza doen. Super leuk, zo maak je namelijk van alles van Ibiza mee! De feestjes, het gastronomische leven, cultuur en de prachtige Spaanse taal. Op de pagina Spaans leren lees je hoe je deze ervaring kan aanpakken.

Reizen

Reizen en openbaar vervoer op Ibiza. Alle informatie hierover op één plek. Hoe werkt de bus op Ibiza? Waar moet je je kaartjes kopen? Wat zijn de beste autoverhuurbedrijven en mag ik eigenlijk ook een quad besturen? Deze informatie vind je op de pagina Reizen. Let op, onder reizen vallen heel veel andere pagina’s zoals Vliegtickets, Auto huren, Quad huren, etc.

Romantisch Ibiza

Wat is Ibiza toch een eiland vol romantiek! Prachtige baaitjes aan de helderblauwe zee, verstopte idyllische restaurantjes, een betoverende zonsondergang… Heel begrijpelijk dat jij met je lover naar Ibiza wil! Misschien als vakantiebestemming, maar je kan Ibiza ook kiezen als bruiloftbestemming! Of misschien wel als huwelijksreisbestemming! Alle romantische weetjes, tips, etc. vind je op de pagina Romantisch Ibiza.

Spiritueel Ibiza

Ibiza staat ook wel bekend als vrijheid onder de zon. Je kunt er uitgebreid feesten, maar ook ultieme rust vinden te midden van de schitterende natuur. Naast feestparadijs trekken ook steeds meer spirituele zielen naar Ibiza voor een retreat of om weer helemaal zen te worden. Op de pagina spiritueel ibiza lees je alles over spiritualiteit op Ibiza!

Shoppen

Ibiza en hippie gaan hand in hand met elkaar. De hippiestijl, -kleding en -accessoires zul dan ook volop tegenkomen op Ibiza! Dit soort winkeltjes en heel veel andere leuke informatie rondom winkelen op Ibiza vind je op de pagina Shoppen. Wat is bijvoorbeeld de adlib mode? En waar kan je leuke Ibicenca sieraden halen?

Weekend Ibiza

Ga je voor een korte tijd naar Ibiza? Misschien voor een weekendje? Dan is de pagina Weekend Ibiza helemaal geschikt voor jou. Per dagdeel wordt beschreven wat je kan gaan doen op het fijne eiland Ibiza. Een hippiemarktje bezoeken? Check! Een geweldige beach club uitproberen? Check! Gastronomisch genieten? Check! Het beste van Ibiza vind je op deze pagina.

Weer op Ibiza

Wanneer je naar Ibiza gaat, wil je natuurlijk wel goed weer. In het hoogseizoen zal het weer bijna altijd wel goed zijn! Maar wil je bijvoorbeeld in het midden- of laagseizoen naar Ibiza? Dan wil je natuurlijk ook een zonnetje! Wat je kan verwachten, vind je op de pagina Weer op Ibiza.