Ben jij van plan om naar het mooie Ibiza te gaan, om lekker tot rust te komen of een gaaf feest mee te maken? Dan is het een grote kans dat je met het vliegtuig gaat reizen. Welke vliegmaatschappijen heb je en waar kun jij het beste jouw ticket kopen? Je vindt het hier!

Vamos a Ibiza!

Vanuit Nederland kost het je rond de 2,5 uur voordat je met je beide benen op de grond van Ibiza staat. Dat valt wel mee toch? Je hebt verschillende vliegtuigmaatschappijen die vanaf Nederland naar Ibiza vliegen.

Vergelijk!

Nog makkelijker om te zoeken voor de beste en goedkoopste tickets zijn natuurlijk gewoon de vergelijkingssites. Hier kan je invullen wanneer je van plan bent om te gaan vertrekken naar Ibiza en wanneer je weer terug wilt. Je zult dan een overzicht krijgen van alle vliegtickets die op die data beschikbaar zijn. Zo kun je precies zien wat het goedkoopste ticket is.
Skyscanner: Deze prijsvergelijker geeft jou een makkelijk overzicht van alle vliegtickets. Naast het vergelijken van verschillende vliegtuigmaatschappijen, kijkt SkyScanner.nl ook naar andere vliegvelden en data om jou te helpen de beste deal te scoren.

Ryanair:
Ryanair is goedkoop en voordelig voor de zuiderlingen onder ons. Ryanair vliegt namelijk vanaf 31 maart vanuit Eindhoven naar Ibiza. Daarnaast vliegt Ryanair ook vanaf Dusseldorf Weeze vanaf 1 mei 2014 naar Ibiza. Dusseldorf Weeze is ongeveer 1 uurtje rijden vanaf Eindhoven.
Je kunt met Ryanair vanaf € 70 retour vliegen naar Ibiza.

Transavia
Transavia vliegt vanuit meerdere plekken in Nederland, namelijk vanuit Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam naar Ibiza. Je kunt voor € 90 al een retourtje krijgen bij Transavia
Vanaf april tot en met oktober vliegt Transavia naar Ibiza.

Vueling
Vueling vliegt alleen vanaf Amsterdam naar Ibiza toe. Zij vliegen wel het hele jaar door naar Ibiza, het nadeel is alleen dat ze tot ongeveer mei geen directe vluchten beschikbaar stellen. De reistijd zal dus erg lang zijn en de tickets zijn dan ook duurder. Een direct retourtje naar Ibiza heb je vanaf € 120.

Naar Schiphol met de auto

Ga jij met de auto naar Schiphol? Dan kan dit je best veel parkeergeld kosten. Maar wist je dat het goedkoper kan? Via onderstaande parkeerbedrijven kun jij goedkoper parkeren op schiphol:
247parking: Dit is een kleinschalig parkeerbedrijf dat 24 uur per dag en 7 dagen per week open is. Je hebt keuze tussen: Valet parkeren, shuttle parkeren en combi parkeren.

Vliegveld

Hoppa, vliegticket in de pocket, maar waar land je precies? Je landt op het moderne vliegveld van Ibiza-stad, genaamd ‘Eivissa Aeropuerto de Ibiza’. Wil je meer weten over dit vliegveld, zoals de shopmogelijkheden en de bereikbaarheid, zie de pagina Vliegveld.

Tips

– Let op: veel vliegmaatschappijen vliegen dus pas rond april/mei naar Ibiza.
– Woon jij dichtbij een luchthaven in Duitsland of België? Dan kan het zeker interessant zijn om te kijken naar de prijzen vanaf deze luchthavens.
– Een super handige app waar je ook vliegtickets kunt vergelijken is ‘Skyscanner’. De app is ontzettend makkelijk in gebruik en beschikbaar voor Apple, Android, Windows, Blackberry en Windows 8 gebruikers!
– Door het vergelijken van verschillende vliegtuigmaatschappijen, datums en vliegvelden kan je veel geld besparen waar je vervolgens leuke dingen op Ibiza mee kan doen.