Behalve de Adlib Fashion zijn er natuurlijk meerdere stijlen die behoren tot de Ibiza mode. Wanneer we het hebben over mode gaat het niet alleen over de kleding, maar ook de accessoires en alles wat daaronder valt, zijn een belangrijk onderdeel van de Ibiza mode.

Ibiza mode

Kleding

Prachtig wit, lange jurken, korte jurkjes, strandjurkjes, veel franjes, veertjes, patroontjes… felle kleuren. De kleding die valt onder Ibiza mode telt vele kenmerken en is erg typerend. Op het strand kom je veel meisjes, dames en vrouwen tegen in opvallende jurkjes met felle kleuren of juist helemaal in het wit. Veel kleding op Ibiza is handgemaakt (van natuurlijke producten) en dat zie je er ook aan af. De franjes en roesjes die er vaak aanhangen en de andere vele versiersels geven het net dat beetje extra’s. De kleding wordt vaak omschreven als levendig, stralend, kleurrijk, stijlvol, nonchalant en zomers.

Accessoires

Behalve alle armbandjes die gedragen worden, is de outfit pas compleet wanneer deze wordt af gemaakt met haarveertjes en bandjes, Flash Tattoos, enkelbandjes, hoeden, cowboylaarsjes en bootbelts. Al deze accessoires worden vaak niet allemaal tegelijk gedragen maar vaak worden er wel meerdere accessoires gecombineerd. De populairste en meest gedragen accessoires worden hieronder omschreven.

Armbandjes

Het hebben van veel accessoires is een absolute must. Hoe meer, hoe beter! Wanneer je moet kiezen uit armbandjes heb je genoeg keus. Goud, zilver, dik dun, touw, hout.. Je kunt het zo gek niet verzinnen of ze hebben het! Ook de details van natuurlijke tinten, leer en schelpen zijn typerend en doen je altijd weer denken aan het idyllische eiland Ibiza. Het leuke is vooral dat ze allemaal goed gecombineerd kunnen worden waardoor je elke dag weer iets anders om hebt.

Haarveertjes

Je hebt ze vast wel eens bij iemand in het haar gezien, die bandjes om het hoofd met daaraan leuke veertjes die zich mengen in je haar. Vooral erg leuk voor naar een festival, een ander feestje of juist op een normale werkdag. Deze veertjes kunnen eigenlijk altijd! Tijdens de zomer zijn deze haaraccessoires vooral erg populair, zelfs op het strand worden ze door velen nog gedragen. Je hebt ook verschillende veertjes die je los in je haar kunt ‘klikken’ waardoor je geen bandje om je hoofd hebt, maar toch leuke veertjes in je haar. Je hebt ze in allerlei verschillende soorten, maten en kleuren.

Flash Tattoos

Wat een opkomende trend! Opeens, vanuit het niets zag je ze; de Flash Tattoos. Deze tattoos worden aangebracht op de huid en blijven 4 tot 6 dagen zitten. Ze zijn verkrijgbaar in het goud en zilver met zwarte accenten. Wanneer je ze op de huid ziet, lijkt het net alsof je armbandje/enkelbandjes om hebt, dit zorgt voor een leuk verrassingseffect. Ideaal, geen last van bungelende sieraden die je kwijt kunt raken maar wél de mooie look!

Bootbelts

Onder een jurkje met blote benen, een spijkerbroek, een panty of legging… Overal kun je de stoere cowboylaars mee combineren! Leuk natuurlijk, zo’n laars, om deze schoen iets unieker te maken kun je de leuke ‘bootbelts’ eromheen doen. Dit zijn leertjes met daaraan schelpjes, hangertjes en andere accessoires die perfect matchen met je cowboylaars.

Tips

– Word jij enthousiast van deze Ibiza mode en zie jij jezelf wel rondlopen met een haarbandje, flash tattoo of een andere accessoire? Neem dan vooral een kijkje in onze shop!
– Een paar stoere cowboylaarzen met niet te veel details zijn echt helemaal super om in de kast te hebben liggen. Deze combineren goed in de winter met een jeans maar ook in de zomer onder een fladderend wit katoenen Ibiza jurkje. En je kan de laars altijd oppimpen met bootbelts en andere hangertjes om er weer een ‘nieuwe’ look aan te geven.