Is er een betere manier om de romantische en rustgevende landschappen van Ibiza te verkennen dan tijdens het paardrijden? Ibiza heeft een party-reputatie, maar er is meer… Een fabelachtig uitje met je vriend(in) is mogelijk dankzij het brede aanbod van paardentochten op Ibiza.

Ibiza Horse Valley

De paardenvallei is gevestigd in het noorden van het eiland. Je kan prachtige paardentrips maken, beginnend bij 2 uren. Je kan ook kiezen om een halve dag of een hele dag rond te trekken met de paarden. Indien je een hele dag op pad gaat, kan je tijdens de lunchpauze eten op het strand gecombineerd met het zwemmen met de paarden of andere activiteiten zoals yoga, spa of een privé boot tour maken.

Na lunchtijd rijd je weer op het ene moment relaxed door de bergen om erna in volle gallop over het uitgestrekte landschap te gaan met de herderblauwe oceaan als uitzicht. Dankzij de gastvrijheid en begeleiding van de eigenaren David en Monique zal je een onvergetelijke dag tegemoet gaan. Boeken kan bij David, telefonisch en via mail.

Locatie
Sant Joan de Labritja
07810 Ibiza
Website

Contact
+ 34 680 624 911
ibizahorsevalleyassociation@gmail.com
(Engels, Frans & Spaans)

Es Puig – Club Hípico

De Duitse Mario is een zeer ervaren en gepassioneerde paardrij instructeur in Ibiza, vlakbij San Antonio. De zachtheid in zijn karakter wordt ook weerspiegeld op zijn paarden. Hij vindt het belangrijk om mensen de raad mee te geven dat de communicatie met het paard van groot belang is. Het paard moet zich op zijn gemak en vertrouwd voelen, net als zijn rijder dat moet.

‘Club Hípico’ en zijn paarden begeleiden je naar de mooiste hoeken op Ibiza waar je volledig kan bezinnen en één worden met de natuur. Heel uniek is dat je ook een paardenrit kan doen bij volle maan, zeker een aanrader! Boeken en prijzen opvragen kan via mail of telefonisch.

Locatie
Cami de Cas Ramons
07814 Santa Gertrudis de Fruitera, Ibiza

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag – zondag: 9.00 – 13.00 en 17.00 – 21.00

Contact
+34 600 059 343
info@cuadrasespuig.com

North Ride Ibiza

De paardenstallen van ‘North Ride Ibiza’ zijn gelegen in de bergen tussen het romantische zeezicht en de mooiste beschermde natuurgebieden van Ibiza. De meeste paarden zijn in Spanje gefokt en zijn kalm en betrouwbaar en daardoor perfect voor beginners. De gemotiveerde en levendige kant van de paarden zijn dan weer ideaal voor de gevorderde rijder. Er worden enkel privé-tours gegeven zodat je een perfecte begeleiding kan krijgen.

‘North Ride Ibiza’ is het hele jaar door open. Van 15 mei tot 30 september zijn er ‘s morgens en ‘s avonds 1 – 3 uren tours omwille van de hitte die er overdag heerst. Van 1 oktober tot 14 mei zijn er ook tours voor een hele dag mogelijk. Boeken kan je telefonisch doen of via mail.

Kijk voor meer informatie en prijzen op North Ride Ibiza.

Locatie
Apartado Correos 156 (P.O. Box)
07810 Sant Joan , Ibiza

Contact
+34 669 604 083
rumana@northride-ibiza.com
Engels, Duits en Spaans

Tips

– Tijdens de rit kan je het beste een lange broek en dichte schoenen dragen.