Feestdagen, festivals en evenementen. Ze staan vaak niet overal even duidelijk aangegeven en met een beetje ongeluk, mis je zomaar een gaaf festival terwijl je op Ibiza bent.. Check dus voor of tijdens je trip waar je moet zijn. Elk seizoen op Ibiza is uniek, maar waarom en wat kun je er beleven? Lees op deze pagina waarom en wat je allemaal kunt beleven.

Feestdagen

Ga jij naar Ibiza dit jaar? Dan is het de moeite waard om eens te kijken op de pagina Feestdagen. Hier vind je een overzicht van de nationale en internationale feesten die plaats gaan vinden op Ibiza. Het is belangrijk om in de gaten te houden of er een feestdag is als jij op het eiland bent, zo kunnen de prijzen van accommodaties hoger zijn met bepaalde feestdagen én het is simpelweg leuk om een feestdag mee te maken! Driekoningen, Noche de San Juan en Semana Santa zijn extra uitgelicht.

Fiesta Medieval

Ga terug in de tijd met dit leuke en populaire evenement! Fiesta Medieval vindt plaats in de maand mei in de mooie oude stad Eivissa (Ibiza stad). Dit evenement laat je Ibiza-stad tijdens de middeleeuwse nederzetting beleven. Er komen elk jaar weer erg veel mensen op af, het is daarom ook zeker de moeite waard om het mee te maken. Lees op de pagina Fiesta Medieval meer over dit evenement.

Kerst op Ibiza

Ho Ho Ho! Kerst vieren tijdens de zachte winter op het eiland? Goed idee! Wel handig om een beetje een idee te hebben van wat je kunt verwachten tijdens de Kerst op Ibiza.

Oud & Nieuw

Hier geen oliebollen tijdens de jaarwisseling maar.. twaalf druiven! Aan feesten geen gebrek, lees op deze pagina waar je dansend het nieuwe jaar in kunt luiden.

Winter op Ibiza

Onvergetelijke zonsopkomsten, hiken, touren op de Vespa of het zusje Formentera bezoeken. Het kan allemaal in de winter op Ibiza. Heel even de koude dagen vergeten en genieten van de milde en bijzondere winter op het prachtige eiland.

Voorjaar op Ibiza

Van de wintermaanden gaan we richting de zomer, maar vergeet de idyllische lente niet! Ontspannende wandelingen door de bloeiende natuur en een gezellige sfeer op het eiland maken een bezoek aan het eiland in het voorjaar de moeite waard! Het seizoen gaat van start op het ‘Fiesta De La Primavera’.

Najaar op Ibiza

Niet alleen in de zomer is het eiland een bezoek waard. In het najaar op het eiland is het een stuk rustiger en een waar paradijs. De temperatuur is daarnaast nog erg prettig, de natuur is prachtig er zijn toffe activiteiten. Ga zo maar door…

Weekend op Ibiza

Op de pagina ‘Weekend op Ibiza‘ hebben we een aantal aanraders en ideeën gegeven om optimaal van je ochtend, middag en avond te genieten. Hoe kun je in een paar dagen het ultieme Ibiza gevoel beleven?