Ga je een avondje met je vrienden op stap en zijn jullie toe aan een exclusieve avond? Reserveer dan een VIP tafel bij één van de mooie clubs van Ibiza! Terwijl jullie de wachtrijen vermijden, kunnen relaxen op de luxe banken en genieten van een lekkere cocktail, hebben jullie ook nog uitzicht op alle feestende mensen en beroemde dj´s!

Clubs

Het party eiland Ibiza kent natuurlijk meerdere clubs en bijna in elke club kun je wel een VIP tafel reserveren! Aangezien er veel clubs zijn en dus veel VIP mogelijkheden, hebben wij voor jou de meest spectaculaire VIP ruimtes op een rijtje gezet! Houd er wel rekening mee dat je als VIP veel extra´s krijgt en je ook wel wat extra´s kwijt bent..

Pacha

Pacha is één van de meest beroemde clubs ter wereld. Wanneer je geen VIP bent, heb je al de avond van je leven. Moet je nagaan hoe spectaculair een avond is wanneer je een VIP tafel hebt gereserveerd. Het is fantastisch om van een afstandje te zien hoe het er daar binnen aan toe gaat, ondertussen kun je lekker op je bankje genieten van een goede cocktail. VIP kaarten voor deze club zijn snel uitverkocht, je moet er dus wel razendsnel bij zijn.
Er zijn altijd wel bekende dj´s te vinden en de club staat elke week weer stampvol, daarom extra relaxt om in je eigen ruimte even tot rust te komen.

Locatie:
Avinguda 8 d´Agost
07800, Ibiza
Website

Prijs:
Vanaf €200 per persoon.

Amnesia

Genieten van zeer aangename luxe in één van de bekendste clubs van Ibiza? Dat kan! Twee VIP balkons boven de grote zaal en het terras bieden een fantastisch uitzicht op de DJ en de dansvloer. Geniet van de luxe van uw eigen ruimte met de mogelijkheid om dit af en toe in te ruilen voor de gezellige chaos op de vloer. De wereldberoemde DJ´s bevinden zich slechts op enkele meters afstand.

Locatie:
Amnesia Ibiza
Carretera Ibiza a San Antionio Km5
07818 San Rafael, Ibiza
Website

Prijs:
Op aanvraag

Ushuaia

Overdag dansen op de muziek van een bekende DJ is natuurlijk al heel leuk.. Wat nou als je hiernaast ook nog kunt genieten van je eigen ruimte met een relaxte bank, tafel en drankjes. De VIP ruimtes zijn ontzettend mooi ingericht, je wordt echt even in de watten gelegd. Vanaf hier ben je zo bij het zwembad waar je nog even een verfrissende duik kunt nemen. Je bent dichtbij de DJ en je hebt een mooi uitzicht over de feestende menigte. Je kunt er voor kiezen om je terug te trekken om even te relaxen of je gaat helemaal los in de drukte vlakbij de DJ!

Locatie:
Platja d’en Bossa
07800 Ibiza
Website

Prijs:
Vanaf €300 per persoon, exclusief 15% reserveringskosten

Ocean Club Ibiza

Een dagje relaxen in hangmatten of ligstoelen en af toe een duik nemen in het zwembad, dat is genieten! Er bevinden zich een aantal tafels en stoelen op een verhoogd terras, vanuit daar heb je een magnifiek uitzicht over het prachtige eiland én geniet je van de schitterende zonsondergang. Wanneer de zon ondergaat komen de dj´s binnen lopen, jij kunt lekker blijven liggen en ondertussen komt het feestje op gang. Wanneer je nóg iets extra´s wilt kun je kiezen voor het VIP diner. Ook tijdens dit diner heb je uiteraard weer een prachtig uitzicht.

Locatie:
Carrer des Molí, 12-14
07820 San Antonio, Ibiza
Website

Prijs:
Op aanvraag

Voor een overzicht van alle clubs met VIP tafels, het boeken van één van deze VIP tafels en voor meer informatie, kijk je hier.

Tips

– Wil jij jouw VIP avond compleet maken?! Kies voor een uniek vervoersmiddel. Op deze manier is jouw avond vanaf het moment dat je de deur verlaat tot je terug komt één groot feest! Kijk op deze pagina en ontdek alle spectaculaire vervoersmiddelen van Ibiza!
– Wees er op tijd bij! Voor je het weet zijn de VIP tickets uitverkocht.
– Voordat je een VIP arrangement boekt kan het handig zijn om eerst een avondje ´gewoon´ naar de club te gaan. Zo kun je even sfeer proeven voordat je meteen veel geld uitgeeft zonder zeker te weten of dit wel dé club is voor jou.