Formentera ebook

Op steenworp afstand van het prachtige Ibiza ligt nog een paradijsje… Formentera! Wanneer je op vakantie bent in Ibiza, is een trip naar Formentera een absolute aanrader. Ook wanneer je besluit te eilandhoppen tussen de verschillende eilanden van de Balearen mag je Formentera zeker niet overslaan. Neem vooral het Formentera E-book mee, onze digitale gids met boordevol tips voor restaurants, cafés, markten, bijzondere accommodaties en nog veel meer!

bestel!

Wat

Formentera is een heerlijk eiland vol verrassingen. Geniet van de rustgevende natuur, ga voor een hapje naar een van de mooie beach clubs of ga duiken en ontdek de Formentera onderwaterwereld. Vanuit Ibiza is Formentera gemakkelijk te bereiken per boot. Ga er een dagje op uit en keer ‘s avonds weer terug  naar Ibiza of blijf slapen in een van de magische accommodaties van het eiland. Denk aan een authentiek Spaans huisje of een heerlijke ruime villa. Gebruik het Formentera E-book (112 pagina’s in PDF) als leidraad voor jouw trip!

Preview-Formentera

Kijk hier voor een gratis preview van het Formentera E-book!

Waarom

Enige Nederlandstalige reisgids over Formentera

Formentera is nog een relatief onbekend stukje paradijs in Spanje. Dit betekent dat er ook nog weinig informatie over te vinden is en al helemaal in het Nederlands. Het Formentera E-book biedt wel deze informatie die ook nog eens erg verrassend is!

Unieke plekjes op Formentera

Niet naar het eerste beste tentje, maar de bijzondere plekjes hebben we speciaal voor je uitgezocht. Een prachtige beach club waar je moet opletten dat de gekko’s de hapjes niet van je bord meenemen, een bijzonder winkeltje waar alleen espadrilles verkocht worden en nog heel veel meer moois en leuks!

Geen zware reisgidsen

Niks is zo vervelend als een overvolle tas meenemen op vakantie met een zware reisgids. Liever niet! Gelukkig kun je het Formentera E-book gemakkelijk op je smartphone, tablet of e-reader zetten.

Bijzonder & handig design

Het Formentera E-book is in de stijl van het eiland opgemaakt, met veel zeetinten, wit en blauw. In het E-book kun je gemakkelijk navigeren met behulp van de handige icoontjes. In principe heb je geen internet nodig om de digitale reisgids te lezen. Er zijn enkele websitelinks opgenomen. Mocht je willen doorklikken voor meer informatie, dan heb je wel internet nodig.

Prijs

€ 9,50

Handig!

Het Formentera E-book kun je het best met de volgende programma’s openen:
iOS: iBooks (gratis en automatisch geïnstalleerd op een smartphone/tablet)
Android: Adobe Reader (gratis in de Play Store)
Windows Phone: Adobe Reader (gratis in de Windows Phone Store)
E-reader: Adobe Digital Editions

Natuurlijk kun je ook zelf de digitale reisgids uitprinten. Houd er rekening mee dat het E-book uit 112 pagina’s bestaat en deze vol kleur zijn. Idyllisch Ibiza print en verstuurt geen E-books.

Tip: download het E-book alvast op je smartphone, tablet of e-reader wanneer je op het internet zit of gebruik maakt van WiFi.

Ook handig: open de e-mail met de downloadlink naar het E-book op je smartphone of tablet. Wanneer je op de downloadlink klikt, kan je deze gelijk openen in de iBooks of Adobe Reader applicatie.

Hoe bestel ik het Formentera E-book?

Bestel via de webshop

Bestel de digitale reisgids hier in onze webshop. Er kan betaald worden met iDEAL, PayPal, MisterCash, Credit Card en door middel van overschrijving. Bij de eerste drie betaalmethodes krijg je het E-book direct op je scherm te zien waar je deze kan downloaden én wordt er een bevestigingsmail naar het opgegeven e-mailadres gestuurd met daarin een downloadlink. Check ook even de spambox! Bij betaling door middel van overboeking duurt het 1-2 werkdagen voordat de betaling voltooid is. Daarna wordt het Formentera E-book per mail naar je verstuurd.