Ibiza doet iets met je: dit weten wij als geen ander! We willen graag dat iedereen de kans krijgt om de magie van idyllisch Ibiza te ervaren. Daarom hebben we al onze favoriete spots en hidden gems én die van achttien locals gebundeld in de Idyllisch Ibiza reisgids, de e-book versie! Met maar liefst 216 pagina’s op zak ga jij de échte Ibiza-vibes ontdekken. De digitale reisgids bevat zes verrassende dagroutes voor op Ibiza en Formentera én twee leuke wandelroutes door Ibiza-stad. Ook geven we tips voor als je zelf op Ibiza wilt gaan wonen of graag de Ibiza-vibes thuis wilt vasthouden.

Interviews met achttien locals

Onze reisgids zorgt ervoor dat
jij niets van dit prachtige eiland overslaat. Via de gids nemen we je graag mee
naar onze favoriete plekken op Ibiza. Ook verklappen achttien locals hun
favoriete restaurants en stranden en geven ze verrassende tips voor je bezoek
aan Ibiza. Zo kom jij achter de échte hidden gems en lokale hotspots. Je komt
gegarandeerd op plekken waar je in eerste instantie niet zou komen! Van een lokale kunstenaar,
Nederlandse ondernemer tot een wijnsommelier en van een internationale dj tot
Ayurveda specialist. Allemaal vertellen ze in de interviews waarom zij zo gek
zijn op Ibiza!

Ibiza-lovers: Anouk Smulders en Laurien Verstraten

Je kent ze misschien wel. Anouk
Smulders – model, presentatrice en oprichter Grace&Us – en Lauren
Verstraten – actrice, presentatrice en zangers. Ook zij zijn verliefd op Ibiza!
In onze reisgids vertellen ze over hun eerste vakantie op Ibiza en waar zij
graag een kop koffie drinken, genieten van een lunch in een prachtige omgeving
en waar ze graag een duik nemen. Laat je verrassen!

Klik hier om een preview van het E-book te bekijken!

Zes auto/scooterroutes en twee wandelroutes

Ibiza is een heerlijk eiland waar ontzettend veel te ontdekken is. Om ervoor te zorgen dat je niks overslaat, hebben we zes verschillende auto- en scooterroutes voor je uitgestippeld. Deze zijn ingedeeld per streek: noord, oost, zuid, west, binnenland en Formentera. We leiden je langs de leukste plekjes en fijnste restaurants. In ieder hoofdstuk vind je per streek de beste tips voor mooie bezienswaardigheden, heerlijke restaurants, gezellige cafeetjes, prachtige stranden, verrassende winkeltjes en nog meer leuks! Ook hebben we twee wandelroutes door Ibiza-stad en Dalt Vila voor je gemaakt. En met de verschillende historische weetjes in de reisgids komt het eiland echt tot leven! Zo lees je onder andere hoe de hippiecultuur is ontstaan.

Tips voor wonen op Ibiza

Heb je altijd al de droom gehad om te emigreren naar Ibiza? In onze digitale reisgids lees je handige informatie over het huren en kopen van een woning op Ibiza, waardoor je een idee krijgt wat er allemaal bij komt kijken. Ook delen verschillende Nederlanders hun ervaringen en do’s en don’ts over emigreren naar Ibiza. Want vakantie vieren op Ibiza is toch wel iets anders dan wonen op Ibiza! Jeroen en Rosa, eigenaren van een wijnzaak op Ibiza, geven je graag hun gouden tip voor het wonen op Ibiza. Joost, ondernemer, vertelt je graag wat wij Nederlanders kunnen leren van de eilandbewoners. En Mirjam en Nicolaas delen hun ervaringen over het contact met de Ibicencos, de lokale bewoners van het eiland.

Herinneringen

Wanneer je vakantie op Ibiza helaas weer voorbij is, is het natuurlijk heerlijk om nog even terug te kunnen blikken op deze heerlijke tijd. In onze digitale reisgids hebben we daarom ook een plekje opgenomen voor jouw eigen vakantieherinneringen, anekdotes en foto’s. Daarnaast geven we je tips hoe die Ibiza-vibe thuis vast te houden, bijvoorbeeld door thuis een overheerlijke Ibiziaanse mojito te maken. Of wat dacht je van een Ibiza-dromenvanger voor in je slaapkamer? Zo neem je Ibiza een beetje met je mee naar huis!

Jij wilt de Ibiza reisgids, want:

  • het is een handige samenvatting van al die leuke plekjes op Ibiza en Formentera: zowel populaire spots als hidden gems
  • je gaat je laten verrassen door de tips van al die locals; zo leer je het echte Ibiza kennen!
  • de inhoud is allemaal gebaseerd op échte, eigen ervaringen en die van locals; er is niets gesponsord!
  • het is superhandig dat je maar liefst acht (!) routes voor Ibiza en Formentera bijdehand hebt; je hoeft zelf niets meer uit te zoeken
  • het is een unieke, mooi opgemaakte en geïllustreerde reisgids die je nog niet eerder over Ibiza hebt gezien
  • het e-book kun je altijd bij je dragen op je mobiele telefoon, tablet of e-reader
  • het is een toffe herinnering aan je tijd op Ibiza, of leuk om cadeau te doen aan een Ibiza-lover de twee unieke, geïllustreerde plattegronden van Ibiza en Formentera geven je een goed beeld van het eiland
  • de twee unieke, geïllustreerde plattegronden van Ibiza en Formentera geven je een goed beeld van het eiland

Gedrukte versie van de reisgids

Wil je de reisgids toch liever vast kunnen houden? Dat kan natuurlijk ook met onze gedrukte versie van de reisgids.

Praktische informatie

Je kunt de digitale reisgids openen op je smartphone, tablet en e-reader. Je kunt onderstaande applicaties gebruiken om het E-book in de beste kwaliteit te lezen.

iOS:
iBooks
Android: Adobe Reader
Windows Phone: Adobe Reader
E-reader: Adobe Digital Editions

Pagina’s: 216 pagina’s
Druk: 1e, januari 2020
Prijs E-book: €9,95

Ik wil het Idyllisch Ibiza e-book
bestellen!

Het E-book kun je gemakkelijk bestellen via onze webshop. Je kunt betalen met iDEAL, PayPal, Bancontact en creditcard. Na betaling krijg je direct de digitale reisgids van Idyllisch Ibiza in je mailbox. Mocht je hem niet ontvangen hebben na de betaling, controleer dan ook even je spambox, daar kan hij ook binnenkomen.