Wanneer je wel houdt van een balletje slaan op de tennisbaan, ga je je op Ibiza zeker wel vermaken. Voor de tennisliefhebbers zijn er genoeg tennisbanen waar je terecht kunt om de baan op te gaan voor een potje tennis. Waar je deze tennisbanen kunt vinden en wat je precies kunt verwachten, lees je hier!

Clubes de tenis Santa Eulalia

De tennisclub bevindt zich in Santa Eulalia en heeft 3 tennisbanen (cement) met verlichting. Is deze tennisbaan dichtbij je accommodatie en wil je hier graag een keertje naartoe? Neem dan even contact op via de mail of telefoon en informeer daar naar de tarieven en eventuele andere informatie, helaas is er geen website beschikbaar.

Locatie
Carrer Rafael Sainz de la Cuesta
Santa Eulalia

Viva Tennis Ibiza

Bij deze tennisclub kom je niet alleen om een uurtje te tennissen, je kunt je hier in principe de hele dag vermaken! Op 7 minuten van het centrum van San Antonio vind je dit uitgebreide tennispark. Er is een gezellige bar met een groot terras waar je heerlijk kunt relaxen in het zonnetje na een actieve middag. Ook kun je een duik nemen in het zwembad wat overigens heel goed is voor je spieren na een intensieve inspanning. Daarna lekker opdrogen met een drankje op een van de luxe zonnebedden.. Klinkt als een ideale combinatie!

Er zijn 2 gravelbanen en 3 kunstgras banen. Denk er wel aan dat je wanneer je op gravel wilt spelen ook de juiste tennisschoenen daarvoor moet meenemen (gladde zool).

Wat ook erg leuk is, is dat als jij de enige bent van het gezelschap die graag wil tennissen of dat als je alleen op vakantie bent, je alsnog kunt gaan tennissen! Je kunt namelijk aangeven bij de vereniging dat je op zoek bent naar een tennispartner. Je geeft je sterkte door en binnen één of twee dagen zorgen zij ervoor dat je alsnog lekker een balletje kunt slaan! Meestal is dit een echte Ibicenco, nog goed voor je Spaans ook dus!

Tarieven

Gravelbaan per uur per persoon €8,50
Kunstgrasbaan per uur per persoon €7,00
Verlichting per half uur €1,50
Nieuwe ballen, blik van 4 €8,90
Nieuwe ballen, blik van 3 €6,70

Locatie
Camino is Regueró
07820 Sant Antoni de Portmany
Website

Club De Tenis Punta Arabi

Deze tennisclub bevindt zich in Santa Eulalia. Je vindt hier 3 (net nieuwe) gravelbanen, 2 grote sportvelden, een tennisstrand (tennisbaantje op zandstrand), een pingpongtafel en een bar. Wanneer je contact opneemt via de mail of telefoon kan je natuurlijk even informeren naar de prijzen en beschikbaarheid!

Locatie
Carretera Punta Arabi
Santa Eulalia

Ibiza Club de Campo

Dit uitgebreide sportpark vind je op ongeveer 2 kilometer afstand van Ibiza-Stad. Je kunt hier behalve tennissen ook squashen, zwemmen en groepslessen volgens zoals Yoga en Pilates. Dit allemaal voor een erg redelijke prijs. Een enkele les Yoga kost bijvoorbeeld €8 en gebruik maken van het buitenzwembad krijgt zelfs de lage prijs van €4. Het huren van een tennisbaan doe je al voor €6 per persoon.

Je vindt hier 6 gravelbanen, 1 minibaan, 1 squashbaan en 7 ‘kleine’ tennisbanen waar je met 4 spelers terecht kunt.

Locatie
Carretera San Jose
07817 Sant Jordi
Website

S.R.C. Pena Deportiva

Op dit gemeenschappelijke sportterrein in Santa Eulalia vind je voetbalvelden en tennisbanen. Er zijn 4 cement banen die je kunt reserveren. Voor meer informatie en eventuele reserveringen kun je het beste contact opnemen via de mail of telefoon.

Locatie
Campo Municipal de Deportes
Santa Eulària de’s Riu
Website

Tips

– Het huren van een tennisbaan is in verhouding met het hebben van een lidmaatschap erg duur. Wanneer je voor langere tijd op Ibiza bent, is het slim om het lid worden bij een vereniging in overweging te nemen.
– Tennissen in de Spaanse zon is toch net iets anders dan tennissen in de Nederlandse schaduw.. Zorg ervoor dat je genoeg water drinkt tijdens je sportieve middag en je zonnebrand opsmeert!
– Kan je niet wachten om de baan op te gaan maar ben je net even je tennisschoenen of tennisracket vergeten? Dat mag de pret niet drukken.. In Ibiza vind je de Decathlon, een erg grote sportwinkel waar je terecht kunt voor alles wat met sport te maken heeft! Je vindt de Decathlon hier: 07819 Santa Eularia Des Riu en ze zijn te bereiken op 971318088.