Zin om het eiland te ontdekken en geen zin in de auto of een standaard scootertje? Ga voor een spectaculair vervoersmiddel en alleen het ritje zelf is nu al een geweldige ervaring!

Bannerscooterroute

Klassieke Vespa

Lekker een dagje of misschien wel meerdere dagen rond rijden over het eiland? Huur dan deze klassieke Italiaanse Vespa. Op deze manier kun je het eiland ontdekken op je eigen manier, je kunt alle restaurantjes, strandjes, barretjes en baaitjes opzoeken! Met dit exclusieve en absoluut stylische vervoersmiddel maak je deze rondreis nog leuker.

Voor meer informatie over dit vervoersmiddel kijk je hier.

Limousine

Zin om een avondje met je vrienden te stappen zonder dat iemand de BOB hoeft te zijn? Voel je heel even een echte ster en stap samen in dit fraaie vervoersmiddel. Vanaf het moment dat jullie de limousine instappen is het feest eigenlijk al begonnen.. Een aantal kenmerken van deze limousine:
– Erg groot, extra beenruimte
– Luxe leren stoelen
– VIP ruimte
– Meerdere grote LCD schermen
– Geweldige laser disco verlichting
– Verrassende geluidsinstallatie

Luxueuze wagens

Is een limousine je iets te groot maar wil je wel graag in een zeer luxe auto vertrekken richting een restaurant, bar, hotel of het vliegveld? Kies dan voor een luxe/exclusieve auto, zoals een prachtige cabrio of een stoere sportwagen, met de allerbeste service! Het maakt niet uit waar je je bevindt en op welk tijdstip, de chauffeur van deze luxe wagen staat elk moment klaar om je op te pikken! Er is ontzettend veel keus dus er zit er ongetwijfeld één voor je tussen!

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op de website.

uniek vervoer 3

Relaxt bootje varen

Op deze manier kun jij optimaal genieten van het mooie weer. Deze luxe motorboten, zeilboten en jachten kun je samen met je vrienden huren. Op deze manier kun je langs de mooiste baaitjes varen en je handdoekje uitslaan op de meest authentieke strandjes. De keuze is reuze, voor ieder wat wils!

Ben je nieuwsgierig geworden en ben je benieuwd naar hoe deze boten eruit zien, wat de prijzen zijn en met hoeveel man je kunt genieten van deze onvergetelijke dag? Kijk op deze (Engelse)
website.

uniek vervoer 2

Vintage

Dit moét wel een unieke ervaring voor je zijn! Terwijl jij samen met je partner of je vrienden/ vriendinnen aan het relaxen bent op de achterbank van een unieke en kleurrijke Vintage Bus, word je rondgereden door een chauffeur en krijg je de mooiste spots van Ibiza te zien! Ook kunnen jullie jezelf nog mooi op de foto laten zetten waardoor je deze legendarische dag nooit meer zal vergeten.

Kijk voor meer informatie op de website.

Rondcruisen in een Eend

Deze eend maakt je Ibiza avontuur compleet! Dit unieke vervoersmiddel past geheel bij de relaxte Ibiza sfeer. Zwart, groen, roze, allemaal verschillende keuren door elkaar.. Het kan allemaal! Met z´n vieren kun je heerlijk als een echte hippie touren over het eiland en stoppen op de mooiste plekjes. In de auto vind je een ´ducks map´, je komt erachter waar de beste restaurants en stranden te vinden zijn en wat echt dé hotspots zijn van dit moment. De reis zelf is al één groot feest en met deze map weet je meteen welke kant je op moet scheuren! Vlieg nu eerst naar deze website.

uniek vervoer 4

Jeeps

Ibizajeeps is een Nederlands familiebedrijf waar je terecht kunt voor een hele stoere jeep! De eigenaren hebben lange tijd gewerkt in de autobranche en je kunt zeker zijn van een eerlijke prijs. Met deze Jeeps Wrangler ben je zo op de plek van bestemming en hoef je niets van dit mooie eiland te missen.

Handig om te weten:
– Hele jaar geopend
– Veilig en stoer vervoer
– Eerlijke prijs
– Goed verzekerd
– Ibizajeeps accepteert geen credit cards
– Géén boekingskosten

Kijk hier voor meer informatie.

Tips

– Houd er rekening mee dat je veel steile en zanderige weggetjes tegenkomt wanneer je richting de idyllische baaitjes rijdt! Wanneer je van plan bent deze strandjes te bezoeken is het handig om rekening te houden met je vervoer.
– Geen zin in stress? Een volledige dekking bij je verzekering is een aanrader! Je betaalt wat meer, maar over dat ene krasje hoef jij je in ieder geval geen zorgen meer te maken.