Ook tijdens je vakantie op Ibiza in vorm blijven? Dan is personal training op Ibiza met Cynthia zeker iets voor jou! Op een superleuke manier en op de mooiste plek op het eiland maakt Cynthia van jouw personal training zeker een feestje. Even zweten samen met je vriend(inn)en of misschien wel alleen, zodat je daarna weer optimaal kunt genieten van je vakantie.

Personal training

Tijdens de personal training op Ibiza worden verschillende trainingsvormen gecombineerd. Denk aan functional strength met materialen, toning, HIIT en bodyweight. Er ligt veel focus op techniek, zodat je zeker weet dat je de oefeningen goed uitvoert en blessures voorkomt. Doordat de training één op één of in een kleiner groepje is, krijg je veel persoonlijke aandacht. Cynthia weet jou/jullie zeker te enthousiasmeren en ze zorgt er tijdens de training voor dat je het beste uit jezelf haalt.

De training kan één op één, maar ook met z’n tweeën of in een groepje tot maximaal 20 personen. Qua locatie kan de training plaatsvinden op het strand, bij je eigen villa of op een andere toffe locatie op het eiland. Samen met Cynthia ga je op een gezellige manier je grenzen verleggen.

Voordelen personal training

 • de training wordt helemaal afgestemd op jouw/jullie eigen niveau;
 • de locatie kiezen jullie zelf;
 • veel persoonlijke aandacht;
 • aangepast op jouw wensen. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven of je de focus meer op cardio wil of dat je juist wil trainen met gewichten.

Personal training als teambuilding of bedrijfsuitje

Ben je met een grotere groep op Ibiza en zoek je een leuke teambuilding activiteit op Ibiza? Ook dan is de personal training met Cynthia een goed idee! Door verschillende spelvormen te gebruiken, werken jullie niet alleen aan je eigen kracht, maar moeten jullie ook goed samenwerken. Dat maakt de personal training ook zeer geschikt voor een teambuilding activiteit voor maximaal 20 personen. De locatie mogen jullie helemaal zelf kiezen. 

Over Cynthia

Ibiza heeft altijd al in het hart van Cynthia gezeten. Ze ging er in haar leven maar liefst 11 keer op vakantie. In 2023 heeft ze zich dan eindelijk op ‘haar’ eiland gevestigd. Ze houdt zich hier nu bezig met personal trainingen en bootcamps, maar ze organiseert ook retreats!

Voordat Cynthia naar Ibiza verhuisde, runde ze haar eigen personal training studio in Breda. Ze heeft ruim 14 jaar ervaring op het gebied van groeps- en personal trainingen. De kracht van haar trainingen zit hem in haar enthousiasme, waarmee ze je zeker weet te motiveren om jezelf tot het uiterste te drijven. Daarnaast houdt ze ervan om nieuwe mensen te leren kennen, dus ook voor een sociaal babbeltje tussendoor zit je bij Cynthia goed.

Praktische informatie

 • Activiteit: Personal training
 • Duur: 1 uur (indien gewenst kan het ook langer)
 • Aantal personen: 1 – 20 personen
 • Prijs per persoon: €75,00 voor één persoon, daarna €25,00 voor elke persoon extra. 

Hoe kun je een personal training boeken?

 • E-mail ons: info@idyllischibiza.nl
 • Bel/app ons: (0034) 613281461
 • Vul onderstaand contactformulier in:


Tips

 • Wil je wel graag actief zijn tijdens je vakantie, maar is een personal training iets te veel van het goede? Misschien vind je het dan leuk om met Cynthia op een mooie hike te gaan? Kijk op deze pagina voor meer informatie.