Misschien wist je het al.. Misschien ook niet.. Ibiza behoort samen met 3 andere eilanden tot de eilandengroep de Balearen. Behalve Ibiza behoren Mallorca, Menorca en Formentera ook tot deze eilandengroep. Van party eiland tot ultiem relax eiland, deze eilandengroep heeft het allemaal! Ibiza is schitterend maar de andere 3 eilanden mogen ook niet vergeten worden. Op deze pagina vind je een voorproefje van de andere drie eilanden, hier word je doorverwezen naar een andere pagina waar je álles kunt vinden over deze droomeilandjes.

Ibiza

Deze website staat natuurlijk in het teken van Ibiza. Van restaurants tot hotels en van feestdagen tot musea.. Alles wat je wilt weten over dit schitterende eiland vind je op deze site terug! Zoals iedereen wel weet kun je voor een goed feestje zeker terecht op Ibiza en kun je ‘s ochtends heerlijk bijkomen aan het strand bij een van de idyllische baaitjes!

Formentera

Hét pareltje van de Balearen! Dit kleinschalige eiland is erg geliefd door zijn groene en zeer rustgevende natuur, pittoreske huisjes en authenticiteit. Op vakantie naar Ibiza en toe aan een beetje ontspanning? Dit eiland is zeker een aanrader, ook voor één dag! Binnen 35 minuten vanaf Ibiza heb je dit paradijsje bereikt! Hier vind je meer informatie over dit prachtige kleinschalige eiland.

Mallorca

Het grootste eiland van de Balearen en een eiland voor jong én oud! Echte party liefhebbers, gezinnen met jonge kinderen, de oudere garde, iedereen kan hier terecht, het hele jaar door! Het weer is (bijna) altijd goed, de stranden zijn prachtig en er is genoeg te zien. De hoofdstad, Palma de Mallorca, is ook zeker de moeite waard. Voor meer informatie over dit eiland kijk je hier.

Menorca

Lange witte zandstranden, baaitjes waarvan je niet eens durft te dromen, aangename rust.. Op Menorca kun je heerlijk ontspannen en genieten van de prachtige natuur. De meeste vakantiegangers die naar Menorca gaan hebben dan ook een heel ander doel dan vakantiegangers die naar Ibiza gaan. Naar Menorca ga je echt om te relaxen en te ontspannen! Je hebt hier zelfs de mogelijkheid om helemaal alleen te genieten op één van de 30 mini eilandjes. Je vindt hier meer informatie over dit eiland.