Op een steenworp afstand van Ibiza is het paradijsje Formentera gelegen. Voor velen onbekend terrein, maar met Idyllisch Ibiza ontdek je deze ruwe diamant. Met een mooie boot met een gezellige schipper ga je op stap en vaar je naar het eiland. Snorkels mee, lekker zonnetje, je eigen muziek… Klinkt heerlijk, toch?

Wat

Met de zeilboot (tweemaster uit de jaren ’70!) vertrek je vanuit Salinas naar Formentera, met de kapitein. De boot heeft plek voor maximaal elf personen. Zie je jullie al liggen? Genieten van het zonnetje, drankje in de hand en op naar het prachtige Formentera. Leuk is dat je ook je eigen muziek kan meenemen, want er is een muziekinstallatie aanwezig op de boot. Spaanse deuntjes klinken uit de boxen…

Hoe de dag er verder uit komt te zien, ligt helemaal in jullie handen. Vanuit Salinas zijn jullie in ongeveer 1,5 uur bij Formentera. Daar kan worden aangemeerd, maar natuurlijk kunnen jullie ook de dag op zee doorbrengen. Snorkelen, luieren in de hangmatten, genieten van het zonnetje.

Prijs

€ 780,00 in mei en september (inclusief schipper, BTW, benzine en verzekering)
€ 850,00 in juni, juli en augustus (inclusief schipper, BTW, benzine en verzekering)

Houd er rekening mee dat de dagexcursie Formentera plaats kan vinden tussen mei en oktober en dat bovenstaande bedragen gelden voor een groep van maximaal acht personen. Voor iedere persoon extra (tot het maximum van 11 personen) komt er 95 euro per persoon extra bij. De dagexcursie Formentera kan van maandag tot en met zondag geboekt worden en jullie zijn in principe op pad van 11:00 tot 19:00. Mocht je een andere voorkeur qua tijd hebben, laat dit dan weten en we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Lunchopties

Omdat de excursie ook ’s middags plaatsvindt, komt een hapje eten natuurlijk ook aan bod. Er zijn drie verschillende opties:
1. Jullie nemen zelf een lunchpakketje en drankjes mee en kunnen hiervan genieten op de boot.
2. Jullie kiezen op Formentera een leuke lunchtent of beach club uit om hier iets van de menukaart te bestellen.
3. Jullie kiezen voor de catering van de boot.

Hoe boek ik de dagexcursie Formentera?

Geïnteresseerd in de dagexcursie Formentera? Dan lees je hier hoe je deze trip kan boeken! Stuur een e-mail naar info@idyllischibiza.nl met als onderwerp ‘Dagexcursie Formentera’ met daarin het aantal personen, de datumvoorkeur, overige wensen/informatiepunten en of jullie kiezen voor de catering. Ook kan je een bericht in onderstaand contactformulier achterlaten met dezelfde gegevens. Idyllisch Ibiza komt dan zo snel mogelijk bij je terug. Een boeking kan doorgaan, afhankelijk van de beschikbaarheid van de boot.


¡Tip!

Neem het Formentera E-book mee wanneer je de Dagexcursie Formentera boekt! Het E-book staat boordevol tips voor prachtige beachclubs, bijzondere bezienswaardigheden en natuurlijk goede spots voor de lunch.