wandelroute Ibiza

Je gaat naar Ibiza Stad, wandelt door wat straatjes… maar dan raak je opeens verdwaald. Je komt helemaal niet langs de leuke pittoreske restaurantjes en vindt niet die mooie boho adlib jurk waar je al tijden naar zocht… Dat zal je niet overkomen met de Idyllisch Ibiza wandelroute. Met de route ontdek je Ibiza Stad zoals je anders nooit zou doen! Je komt langs bezienswaardigheden, restaurantjes, leuke winkeltjes en nog meer hotspots.

bestel!

Wat is deze wandelroute precies?

De 28 pagina tellende wandelroute neemt je mee langs alle bijzondere plekjes van Ibiza Stad. Je kunt deze wandeling in één keer lopen, maar je kunt er ook voor kiezen om de route in delen te lopen. De tijdsduur van de route is afhankelijk van hoe vaak je stopt of dat je ergens een lekker tapaatje gaat eten. Je loopt de route aan de hand van een originele Idyllisch Ibiza plattegrond. Tijdens de wandeling krijg je veel leuke tips mee en daarnaast natuurlijk ook alle praktische informatie zoals openingstijden en prijzen.

Voorbeeld wandelroute Ibiza Stad
Klik hier om een preview van de wandelroute te bekijken!

Hoeveel kost deze wandelroute?

Prijs: € 7,50

Hoe kan ik de wandelroute bestellen en betalen?

Via de webshop
Je kunt de wandelroute in de webshop bestellen en betalen met iDEAL, PayPal, Credit Card, overboeking en MisterCash. Klik hier om direct naar de wandelroute te gaan. Na betaling krijg je de route direct op je scherm te zien én wordt er een mail met daarin de wandelroute naar je toe gestuurd. Let op, bij overboeking kan het 1 – 2 werkdagen duren voordat de betaling voltooid is en je de route binnen hebt.

Waarom is deze wandelroute een echte aanrader?

Verrassend
Bij Ibiza Stad denken veel mensen aan party’s, maar er is nog zo veel meer te ontdekken… Verrassende straatjes, prachtige uitzichten en je komt langs monumenten, restaurantjes en winkeltjes waar je normaal zo voorbij zou lopen!

Praktisch
De wandelroute krijg je als PDF bestand in een e-mail toegestuurd. Je kunt dit bestand opslaan op je smartphone, e-reader of tablet (let op, je kunt het bestand 3 keer downloaden). Je kunt dan de wandeling dan elk moment openen en je hebt hier geen internet voor nodig. Je kunt natuurlijk ook het PDF bestand uitprinten. Dan heb je een papieren reisgids! Nadat je hebt betaald, kun je ook direct het bestand downloaden.

Volledig & mooi vormgegeven
Alle informatie is met veel plezier samengesteld en wordt regelmatig geüpdatet. Zo zullen openingstijden, prijzen en locaties aangepast worden wanneer er iets verandert. De route is ingedeeld met icoontjes. Zo zie je direct of je bij een bezienswaardigheid, een eet/drinkgelegenheid of een winkeltje bent. Ook wordt er aangegeven welke plekjes leuk zijn voor de kids.

Wandelroute foto copy

Wat vind je nog meer in deze wandelroute?

Info en leuke weetjes over bezienswaardigheden
Met de wandelroute kom je langs verschillende bezienswaardigheden, zoals de kathedraal en een kapelletje. Je krijgt allerlei leuke weetjes mee. Zo kom je er bijvoorbeeld achter hoe de christenen Moors ‘Yebisah’ (Ibiza) heroverden en ga je door een spannende tunnel in Dalt Vila…

Verrassende tips voor een hapje & drankje
Geen zin in friet van piet? Dan zal je veel hebben aan de wandelroute. In Ibiza Stad zijn vele restaurantjes waar je lekker écht Spaans kan eten. Zo kan je in het centrum heerlijk vers gegrilde vis eten en in Dalt Vila kan je terecht bij een schattig restaurantje waar met bijna alleen eilandproducten wordt gekookt! Door middel van de icoontjes kun je in de wandelroute de restaurantjes en barretjes makkelijk terugvinden. Houd er wel rekening mee dat er een aantal restaurantjes in het winterseizoen gesloten is!

Vragen of opmerkingen?
Komt het voor dat er een openingstijd toch niet klopt, je gewoon een vraag hebt of een opmerking? Dan is het erg fijn als je even contact opneemt door een e-mail te sturen naar info@idyllischibiza.nl, een berichtje te sturen via het contactformulier.