Wit, veel kleur, kant, gehaakt, roezeltjes en ga zo maar door… de strandmode van Ibiza is veelzijdig en bijna alles mag en kan! Op deze pagina vind je de strandmode trends die je absoluut in je koffer moet stoppen voordat je naar het zonnige Ibiza vertrekt.

Bikini’s

Kanten bikini’s, roezeltjes, wit, kleur… eigenlijk kan alles! Toch zijn er een paar trends die je zeker in je koffer moet stoppen voordat je naar Ibiza vertrekt. Zorg voor een bikini of in het wit, of met veel kleur. Ook de high waist bikinibroekjes zijn een echte musthave voor komende zomer. Houd je meer van kant en roezeltjes? Ook dan zit je op Ibiza goed. Bikinitopjes met roezeltjes of leuke sliertjes zie je veel terug op het strand! Ook een gehaakte bikini is een musthave. Leuk om zelf te maken! De bohemian hippie stijl zie je veel terug op Ibiza, zo ook op het strand. Ook het badpak mag je weer uit de kast halen, want deze zie je weer veel terug op het strand! De badpakken hebben wel een moderne twist met bijvoorbeeld uitgesneden zijkanten of een laag uitgesneden rug.

Jurkjes

Om er helemaal in stijl bij te lopen op Ibiza, mogen de kanten jurkjes ook niet ontbreken in je koffer. Een leuk wit kanten jurkje over je bikini en het is ‘Vamos a la playa’. Witte jurkjes zie je veel terug op het strand. Fladderjukjes, jurkjes van kant of een mooie lange jurk, als het maar wit is, dan zit je al snel goed. Ook wel de Bohemian of adlib stijl genoemd.

Accessoires Ibiza

Sieraden

Inmiddels heb je je bikini aan, je mooie witte jurkje eroverheen, maar nu nog de sieraden. Wanneer je Ibiza zegt, zeg je eigenlijk ook accessoires. Leuke kettinkjes, armbandjes en ga zo maar door. Belangrijk is dat je accessoires lekker kleurrijk zijn. Een echte trend zijn de armbandjes, het liefst zo veel mogelijk. Schattige armbandjes met een bedel, of juist wat grovere kralen, gevlochten armbandjes, gevlochten armbandjes met kralen of bedels, houten kralen… bedeltjes met peace tekens, veertjes, buddha hoofden, sterretjes, kruisjes, schelpjes en het infinity teken zie je veel terug. Verder wordt er ook veel gebruik gemaakt van leren materialen en veertjes. Belangrijkste is dat het lekker kleurrijk is! Ook kettingen met veel kleur en leuke bedeltjes passen helemaal in het Ibiza plaatje.

Tassen

Om je strandhanddoek in stijl mee te nemen naar het strand, is een strandtas een echte musthave. Maar wat zijn de trends als het gaat om tassen? Er zijn een paar duidelijke trends als het gaat om tassen. Allereerst de gevlochten rieten tassen. Misschien denk je bij een rieten tas meteen, “Wat suf”, maar op Ibiza zijn ze zeker niet suf! De leukste rieten tassen zie je voorbij komen. Gevlochten tassen met een leuk gekleurd patroon erin geborduurd of gekleurde gevlochten tassen met sterren of een peace symbool in het wit. Naast de gevlochten tassen zie je veel gekleurde tassen, gemaakt van verschillende stofjes en materialen. Tassen met kwastjes, verschillende stofjes, kraaltjes en lekker veel kleur, dat is echt Ibiza.

Strandtas

En meer…

Naast leuke bikini’s, jurkjes, sieraden en tassen is er nog meer… Wanneer je naar het strand gaat, wil je natuurlijk niet verbranden in je gezicht en wil je er helemaal ‘Ibiza proof’ uitzien. Een goed ideetje is om een mooie hoed op te zetten. Kies voor een leuke gevlochten of rieten hoed. Zo ben je helemaal in stijl en verbrandt je gezicht ook niet! Een andere leuke trend zijn de veertjes voor in je haren. Ook dit past weer helemaal bij de Bohemian stijl. Zo creëer je een leuke beachy look, wat helemaal past bij het idyllische Ibiza.