Zin om even een balletje te slaan op een adembenemend golfterrein? Dan is Ibiza zeker een aanrader.

Op Ibiza kan je genieten van een zorgeloos en ontspannen verblijf. De altijd aanwezige zon en prachtige landschappen maken van Ibiza de ideale golfbestemming.

Ibiza Club de Golf

Sinds 1992 kunnen inwoners en toeristen in Santa Eularia genieten van een heerlijk dagje golfen. Er zijn golfbuggy’s beschikbaar en tijdens je pauze kan je een lekker drankje en hapje meepikken in de bar of het restaurant. Het golfresort beschikt over ´18-holes´en een oefenruimte. Ibiza Club de Golf is het enige golfterrein dat gevestigd is op het eiland. De vlakke en brede golfbaan is een echte uitdaging voor zowel beginnende als de gevorderde golfers onder jullie. Voor de beginners is er nog een aparte ´9-holes´ golfbaan waar je kan oefenen. Tijdens het golfen kan je volledig relaxen en genieten van het prachtig uitzicht van de natuur op Ibiza.
Ook al is Ibiza Club de Golf een privé- club, niet-leden worden hartelijk ontvangen. Als je niet aangesloten bent bij de golfclub betaal je een bedrag voor een ééndags lidmaatschap om een balletje te slaan in het indrukwekkende golfresort.

Locatie
Ctra. Jesús a Cala Llonga
07840 Santa Eulàlia
Apdo. Correos 1270
07080 IBIZA

Prijzen
1 dags lidmaatschap
Volwassenen: € 90
– 21 – jarigen: € 60
– 15 – jarigen: €20