De Ibiza excursie Land & Sea is een heerlijke combinatie van wandelen door de natuur, zwemmen en een boottocht over de blauwe zee. Ontdek samen met een enthousiaste Nederlandstalige gids de mooiste stranden en verborgen plekken van het eiland en luister naar de mooie verhalen die er rondgaan. Lees snel verder voor meer informatie!

Over de excursie

Begin met een prachtige wandeling door de natuur van ongeveer 2 uur, waarna je even kunt ontspannen op het strand en een duik nemen in de blauwe zee. Hierna maak je een boottocht van ongeveer 30 minuten terug naar de startplek. Tussendoor breng je een bezoekje aan het Aquarium Cap Blanc, een prachtig aquarium verscholen in een natuurlijke grot. Nico of Peter laten je de meest prachtige plekken van het eiland zien, vertellen je graag leuke anekdotes, interessante weetjes en geven je bovendien tips voor de rest van jouw vakantie.

De tour vindt iedere maandag plaats (in de maanden mei t/m oktober) en kost €38,00 voor volwassenen en €24,00 voor kinderen onder de 12 jaar. Dit is inclusief hike, boottocht, enthousiaste Nederlandstalige gids, zwempauze, water, snack en entree tot het Aquarium Cap Blanc.

Tijden & prijzen

Starttijden

Iedere maandag (mei t/m oktober) om 10:00 uur
Duur: 3,5 – 4 uur

Kosten

Volwassenen: €38,00 per persoon
Kinderen (<12 jaar): €24,00 per persoon

Inclusief

Hike van 1,5-2 uur, een boottocht van ongeveer 30 minuten, Nederlandstalige gids, zwempauze, flesje water, snack en entree voor het Aquarium Cap Blanc.

Over Nico

De Nederlandse Nico verhuisde in 2017 naar Ibiza om voor een grote reisorganisatie te werken. Na een paar jaar besloot hij voor zichzelf te beginnen en nu organiseert hij verschillende activiteiten en excursies op het eiland. Zijn kennis over het eiland, eigen ervaringen, verhalen, enthousiasme en grote lach zorgen voor nét dat beetje extra wat je zo graag wilt tijdens een excursie op vakantie.

Over Peter

Peter woont sinds 2021 op Ibiza, maar hij komt er al sinds 1996. Toen hij voor het eerst voet zette op het eiland had hij het gevoel van thuiskomen. Hij houdt van reizen, culturen ontdekken en nieuwe mensen ontmoeten en daarnaast gaat hij vaak lekker wandelen met zijn hond en houdt hij ervan om uit eten te gaan.

Hoe boek je de Land & Sea excursie?