Wanneer je op vakantie bent op Ibiza ben je misschien op zoek naar een huur auto, wil je juist meer weten over taxi en/of bus vervoer, of ben je opzoek naar een gave limousine of cabrio… Hier vind je alle informatie over vervoersmiddelen en reizen op Ibiza!

Auto huren

Een auto op Ibiza is ideaal. Het eiland is niet heel groot, wanneer je een auto huurt kun je echt het hele eiland verkennen en hoef je niets moois te missen! Je bent van niets en niemand afhankelijk en je kunt gaan en staan waar je wilt. Lees hier meer over op deze pagina.

Bus

Goedkoop het eiland verkennen? Met de bus kom je overal en het is nog gezellig ook! Je mengt je tussen de lokale bevolking en kunt onderweg lekker om je heen kijken zonder op te letten. Meer informatie over bussen op Ibiza vind je hier.

Quad huren

Wil je Ibiza op een verrassende manier ontdekken? Dan is een quad huren misschien een leuk idee! Kijk op de pagina Quad huren waar je allemaal terecht kan op een quad te huren.

Scooter huren

Afhankelijk van het openbaar vervoer? Dat ben je nu zeker niet! Wanneer je een scootertje huurt kun je de meest idyllische plekjes bereiken en een parkeerplaats vinden is met dit vervoersmiddel ook geen probleem! Voor meer informatie kijk je op deze pagina.

Taxi

Toe aan een beetje luxe? Wanneer je met de taxi gaat hoef je iniedergeval helemaal géén moeite te doen! Je stapt de deur uit, je stapt in en je stapt weer uit wanneer je een seintje krijgt van de taxi chauffeur. De taxi staat altijd voor je klaar en zo ben je razendsnel op plek van bestemming! Geinteresseerd? Lees er hier meer over.

Uniek vervoer

Ben je op Ibiza en wil je écht alles uit je vakantie halen? Met deze unieke vervoersmiddelen worden al je ritjes één groot feest. Van Vespa’s tot cabrio’s en van limousine’s tot Vintage busjes.. Ook zin in een keer wat anders? Kijk dan hier.

Vliegtickets

Heb jij plannen voor een vakantie naar Ibiza? Grote kans dat jij dan op zoek gaat naar vliegtickets! Dit is de meest praktische en (meestal) goedkoopste manier om deze bestemming te bereiken. Om je een handje te helpen bij het vinden van vliegtickets, kun je op deze pagina kijken.

Vliegveld

Grote kans dat wanneer je naar Ibiza op vakantie gaat, je per vliegtuig gaat en dus aankomt op het vliegveld. Hoe ziet deze luchthaven er precies uit en hoe kom je vanaf daar zo snel mogelijk bij je hotel? Op deze pagina zal je het antwoord vinden op deze vragen.