Ontdek het prachtige Ibiza-stad op de fiets met één van de enthousiaste Nederlandstalige gidsen! Tijdens deze fietstour verken je de stad, het strand van Talamanca en het natuurgebied Ses Feixes. Leer meer over de geschiedenis en cultuur van Ibiza terwijl je geniet van de frisse zeelucht en de zon op je gezicht. Lees snel verder hoe je deze fietstour kunt boeken.

Over de fietstour Ibiza-stad

Ibiza-stad kenmerkt zich door idyllische straatjes, gezellige pleintjes, lekker eten, veel historie en cultuur. Tijdens de fietstour Ontdek Ibiza-stad kom je onder andere langs de jachthaven Marina Botafoch, waar je luxe jachten kunt bewonderen, het strand van Talamanca en het oude natuurgebied Ses Feixes waar vroeger de Ibicenco’s hun eten verbouwden. Ook leer je alles over de geschiedenis van het historische gedeelte Dalt Vila (letterlijk ‘hoge stad’), de indrukwekkende vestingmuur en de hoofdingang. De gids vertelt je ondertussen allerlei bijzondere weetjes, leuke anekdotes en geeft tips over de leukste barretjes en restaurantjes.

Wil je liever een privé tour? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Voor families met kinderen tussen 6 en 10 jaar die zelf willen fietsen adviseren wij altijd een privé-tour. 

Starttijden

Open tour: dinsdag & vrijdag om 10:00 uur
Privétour: op aanvraag
Duur: 2,5 uur

Kosten

De kosten zijn inclusief Nederlandstalige gids, stevige fiets, proefverrassing en drankje. Elektrische fietsen zijn op aanvraag beschikbaar (+€17,50). 

Open tour 
Volwassenen €39,00 per persoon
Kinderen <16 jaar: €29,00 per persoon

Privétour

Wil je met je eigen clubje op stap? Stuur een mailtje naar info@idyllischibiza.nl voor de mogelijkheden voor een privétour.

Over Nico

Nico verhuisde in 2017 naar Ibiza om voor een reisorganisatie te werken. Inmiddels organiseert hij zelfstandig de leukste tours van het eiland. Nico houdt er van mensen te vermaken, hen te laten lachen. Hij houdt verder van voetbal, hiken in de natuur en van het ontdekken van nieuwe plekken. Hij vertelt je graag álles over het eiland, de geschiedenis en de cultuur. Zijn ervaringen, leuke verhalen en tips over het eiland maken Nico tot de beste gids van Ibiza!

Peter verhuisde in 2021 naar het eiland, nadat hij er al sinds 1996 geregeld kwam. Hij is nieuwsgierig van aard en ontdekt graag nieuwe plaatsen en culturen. Zijn passies zijn fotograferen en wandelen met zijn hond. Ook houdt hij van lekker uit eten gaan, bij Ses Roques bijvoorbeeld, in Cala Comte. Maar het leukste vindt Peter de schoonheid van het eiland Ibiza laten zien aan iedereen die het maar wil!

Hoe kun je een fietstour Ibiza-stad boeken?


Tips