BannerBetalingen

Je gaat naar Ibiza, maar je wil meer van het eiland zien dan alleen de feestjes. Huur dan een auto of een scooter en verken het eiland zelf! Met de Idyllisch Ibiza Auto & Scooter Route kom je veel meer over Ibiza te weten. Van prachtige zonsondergang spots, zoutvelden, bijzondere historische details tot gave lunchplekjes en meer.

bestel!

Wat

De Auto & Scooter Route bestaat uit drie verschillende routes (Zuid, West en Oost) die jij op de scooter of met de auto kunt rijden. De routes nemen je mee langs de meest bijzondere en een aantal onontdekte highlights van het eiland. Je zal met de routes het echte Ibiza zien. De idyllische baaitjes, de gezellige en authentieke restaurantjes, in contact komen met locals, langs hippie-achtige marktjes komen en nog zo veel meer!

Je krijgt veel leuke achtergrondinformatie mee, verschillende spannende legendes en natuurlijk, zoals je van Idyllisch Ibiza gewend bent, praktische informatie en tips. Je kunt deze route (in PDF) meenemen op je smartphone, tablet en e-reader en je hebt hier geen internet voor nodig. Natuurlijk kan je de route ook uitprinten en dan meenemen.

Previewwebsite

Hier een kleine preview van de Idyllisch Ibiza Auto & Scooter Route.

Waarom

Uniek
De Auto & Scooter Route van Idyllisch Ibiza is de eerste Nederlandstalige route die jij kan meenemen in de auto of op de scooter waarmee je het eiland zelf kan ontdekken. De route is ook uniek doordat je Ibiza op een andere manier beleeft. Niet alleen de stranden en feesten bezoek je tijdens je vakantie op Ibiza; ook snuif je cultuur en ontdek je dat Ibiza véél meer is!

Handig & mooi vormgegeven
De route is met veel plezier opgesteld en vormgegeven. Om de Auto & Scooter Route zo goed uitvoerbaar mogelijk te maken, is er gewerkt met duidelijke (door Idyllisch Ibiza ontworpen) plattegronden en handige icoontjes. Met de icoontjes zie je direct of je bij een bezienswaardigheid, een winkel of een restaurantje bent.

Verrassend
Een gaaf authentiek restaurantje dat ontstaan is doordat een Ibicenco een lekker vers visje voor zijn vrienden bereidde… Een geweldig hippiemarktje waar je uren kan rondstruinen… Een paradijsje met wilde flamingo’s. Dit is ook Ibiza! Tijdens de Auto & Scooter Route krijg je nog meer van deze leuke en verrassende tips mee, zodat jij álles uit je trip naar Ibiza haalt.

Prijs

€ 7,50

Handig om te weten

– iOS apparaten
Als je een iOS smartphone of tablet hebt, raden we je aan de Auto & Scooter Route te openen via ‘iBooks’. Dit is een gratis app in de Apple Store. Hiermee lees je de route in de beste kwaliteit.

– Android apparaten
Met Android apparaten lees je de Auto & Scooter Route in de beste kwaliteit met het gratis programma ‘Adobe Reader’.

– E-reader
Wanneer je een e-reader hebt, kan je de Auto & Scooter Route het beste open met ‘Adobe Digital Editions’.

– Je kunt de Auto & Scooter Route met alleen het PDF bestand rijden. Je krijgt namelijk handige instructies en plattegrondjes met de route erop mee. Vind je het misschien ook handig om met een interactieve map te werken? Gebruik dan een navigatiesysteem zoals Google Maps of TomTom om per bestemming de instructies te ontvangen.

Bestel- en betaalmogelijkheden

Via de webshop
Klik hier om direct naar de webshop te gaan. Hier kun je de Auto & Scooter Route bestellen betalen met iDEAL, PayPal, MisterCash, Credit Card en overboeking. Na betaling krijg je direct (m.u.v. overboeking) de route in je mailbox. Bij overboeking krijg je de route ook in je mailbox, nadat de betaling is voltooid. Dit kan 1 – 2 werkdagen duren.