Heerlijk eten, mooie ontbijtspots, leuke feestjes, huisgemaakte taartjes, verrassende cocktails, goede muziek….het is er allemaal! Maar des te moeilijker de keus, waar moet je nou heen om dat ene lekkere ontbijtje te scoren? Bij welk restaurant kan je terecht voor de echte goede kwaliteit gerechten en wijnen? Welke club is echt iets voor jou en je vrienden? Je vindt het hier!

Chocolate y más

Voor alle zoetekauwen onder ons: opgelet! Van de lekkerste bakkerijtjes met taartjes en gebakjes tot de zoete snoepwinkeltjes. Waar zijn nou die lekkernijen te vinden die je niet kan weerstaan? Op de pagina Chocolate y más vind je een overzicht waar je lekkerste zoetigheden kunt vinden op Ibiza.

Clubs

Er zijn genoeg clubs op Ibiza, vooral in de steden Ibiza-stad, Sant Antoní en Playa d’en Bossa is er zeker geen tekort. Hoe moet je nou kiezen tussen al die grote clubs? Wij maken het jou graag wat makkelijker en hebben daarom op de pagina Clubs de populairste, leukste en mooiste clubs besproken.

Fijnproevers

Houd jij van lekker eten als je op vakantie bent? Dan is de pagina Fijnproevers zeker het bekijken waard! Op deze pagina hebben wij een overzicht samengesteld van spots waar je heerlijk kunt eten en kunt genieten van de mooie locaties waar deze restaurants zitten. Per restaurant word een overzicht gegeven van de bijzonderheden en aanraders, neem snel eens een kijkje!

Ontbijtje?

Heb jij zin in iets anders dan je eigen stokbrood of boterhammetjes die je al iedere dag eet en wil jij je laten verwennen? Dan is een lekker ontbijtje aan het strand of gewoon simpelweg bij een supergezellig plekje op Ibiza zeker een aanrader. Je hebt verschillende mooie plekken op Ibiza waar je kunt genieten van een heerlijk vers ontbijtje.Voor een aantal suggesties kan je kijken op de pagina Ontbijtje?

Vegan Ibiza

Ben jij veganistisch of vegetarisch? Dan hoef jij je geen zorgen te maken in Ibiza! Ibiza is ontzettend groen en veganfriendly. Er is een lange lijst van vegan restaurants, hotels en winkels op dit eiland. Wij hebben de leukste en lekkerste plekjes op een rijtje voor je gezet! Hieronder zie je het restaurant Wild Beets, waar je heerlijk kunt lunchen. Benieuwd? Neem eens een kijkje op onze pagina en klik hier.

Wijnen op Ibiza

Rode wijn, witte wijn, rosé of toch liever een cava? Voor ieder wat wils bij de verschillende wijnproeverijen (bodega’s) en wijnwinkels op het eiland. We hebben drie bijzondere bodega’s en twee top wijnwinkels op de pagina Wijnen op Ibiza onder elkaar gezet. Salud!