Betalingbannergastro

Bestaat jouw beeld van de perfecte vakantie op het paradijs Ibiza ook uit zon, idyllische baaitjes, ontspannen en heerlijk eten? Ontdek dan het eiland aan de hand van de Idyllisch Ibiza Foodie Hotspot Guide (PDF – 79 pagina’s)! In deze gids vind je onder andere gave lunchspots, verstopte en authentieke restaurantjes en de beste beach clubs om van cocktails of een mooie zonsondergang te genieten. Verder vind je meer achtergrondinformatie over de lokale producten (zoals zout, wijn en olijfolie) van het eiland en traditionele gerechten die je er kunt proeven.

bestel!

Previewfoodiehotspotguide
Kijk hier voor een gratis preview van de Foodie Hotspot Guide!

Wat

Een gids (PDF – 79 pagina’s) die vol staat met unieke tips voor de leukste, gaafste, meest authentieke en lekkerste restaurantjes en barretjes van het eiland. Er worden meer dan 70 spots besproken. Of je nu op zoek bent naar een ontbijtspot, loungebar of een lekker visrestaurant met traditionele gerechten… alles staat erin en je kunt de gids dus ook tijdens je hele vakantie gebruiken!

Ieder hoofdstuk van de gids behandelt een bepaald thema, zoals tapas, visgerechten, kindvriendelijk, wijnen, ijs, etc. Je vindt in ieder thema een overzicht (inclusief plattegrond) van de leukste restaurants/barretjes en achtergrondinformatie over bijvoorbeeld bijzondere producten of de geschiedenis van gerechten.

Ben je op zoek naar iets bij jou in de buurt of in bepaald gedeelte van het eiland? Maak dan gebruik van de handige plattegronden die toegevoegd zijn of gebruik de index op stadsniveau.

Waarom

Vermijd toeristische spots
Ibiza is een eiland met vele gezichten… vooral in het hoogseizoen kan het er toeristisch zijn. Met de Foodie Hotspot Guide vind jij echter de unieke en gave plekjes in de steden, verstopte spots op de rest van het eiland en authentieke restaurants. En dat zonder urenlang zoeken!

Uniek
Een vakantie op Ibiza betekent volledig ontspannen en waar kan dit nou beter dan in een gezellige strandtent bij een idyllisch baaitje of tijdens een etentje met uitzicht op Ibiza’s beroemde zonsondergang! Alles in deze unieke en zeer complete Nederlandstalige gids draait daarom om eten & drinken. Een belangrijk onderdeel van iedere vakantie!

Up-to-date
Bij Idyllisch Ibiza zijn we altijd op zoek naar leuke, nieuwe spots en goed op de hoogte van alles wat er gebeurt op het eiland. Deze gids is digitaal ontworpen in PDF en kan daarom constant up-to-date gehouden worden. Er staat dus geen achterhaalde informatie in en je kunt gebruikmaken van interactiviteit!

Praktisch
Wanneer je lekker in het zonnetje het eiland aan het verkennen bent, dan wil je natuurlijk niet steeds een stadsgids meeslepen. De Gastronomische Ibiza Gids zet je eenvoudig op je telefoon of tablet en zo heb je hem altijd bij de hand. Krijg je onderweg ineens trek? Zoek eenvoudig op welke leuke restaurantjes of beach bars er in de buurt zijn! (en je hebt daarvoor geen internet nodig)

Voor iedereen
Of je nu vegetarisch bent, van Spaanse tapas houdt, kindermenu’s zoekt, een biertje in een beach club wilt drinken of de authentieke Ibicenca visgerechten wil proeven… voor iedereen zijn er tips in de gids te vinden! Er is daarnaast een selectie gemaakt zodat er zowel moderne als klassieke en luxe en budget restaurants aan bod komen.

Prijs

Van € 10,00 voor € 7,50!

Handig om te weten

In de Foodie Hotspot Guide wordt er gewerkt met klikbare links en websites die je kunt bezoeken. Om deze interactiviteit te laten werken en de gids op ieder moment eenvoudig terug te vinden op je tablet of telefoon, raden wij aan om de gids op de volgende manieren op te slaan:

Android apparaten: Wanneer je een tablet of telefoon van Android hebt, dan kun je de Foodie Hotspot Guide het beste openen via de gratis app ‘Adobe Reader’.
iOS apparaten: Als iOS gebruiker kun je de gids het beste openen via de gratis app ‘iBooks’.
E-reader: gebruikers van een e-reader kunnen de Foodie Hotspot Guide het beste openen met ‘Adobe Digital Editions’.
Windows apparaten: Met een Windows tablet of telefoon raden we aan de gids te openen met de gratis app ‘Adobe Reader’.
Het is natuurlijk mogelijk om de gids uit te printen, maar houd in gedachten dat het 75 pagina’s zijn met veel kleur en afbeeldingen. De gids is zonder internet te gebruiken, maar voor het eenmalig downloaden is wel internet nodig. Doe dit dus vooraf via Wi-Fi om kosten te voorkomen.

Bestel- en betaalmogelijkheden

Via de webshop
Klik hier om meteen naar de Idyllisch Ibiza webshop te gaan waar je de Foodie Hotspot Guide eenvoudig kunt bestellen en veilig kunt betalen met iDEAL, PayPal, MisterCash, Credit Card of overboeken. Na de betaling ontvang je de gids direct in je mailbox. Bij betaling via overboeking duurt het 1 tot 2 werkdagen voordat je de gids digitaal ontvangt.