Zeggen jullie binnenkort ‘Ja, ik wil’ en willen jullie dat doen bij een betoverend romantisch decor? Lees dan snel verder. Op deze pagina delen we de ins- en outs over een droombruiloft op Ibiza.

Alles is mogelijk

Voor velen is Ibiza dé plek om elkaar het ja-woord te geven. De azuurblauwe zee, zonovergoten stranden en betoverende zonsondergangen zijn kenmerken die Ibiza zo uniek maken. Of je nu een charmante, traditionele bruiloft wenst, een elegante en verfijnde ceremonie of juist een glamoureus en sprankelend feest, op Ibiza kan het allemaal!

Waar wil je trouwen?

De mogelijkheden zijn oneindig. Waar jullie trouwen hangt volledig af van jullie eigen wensen. Hieronder hebben we vijf verschillende locaties en sferen onder elkaar gezet. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden en de uitgelichte locaties zijn dan ook enkel een greep uit het aanbod!

Op het strand – Amante

Thema: strand, intiem, exclusief

Een exclusief privé-strand te midden van steile rotsen en weelderig groen. Op een normale dag is Amante een beachclub, maar stelt zich ook beschikbaar voor bruiloften. Of je nu kiest voor blote voeten of een black-tie, het is allebei goed. Kijk op de website voor meer informatie.

In de binnenlanden – Can Gall

Thema: landelijk, romantisch, laid back

In de besloten omgeving van hotel Can Gall wanen jullie en jullie gasten je in het paradijs. Een prachtig groene tuin met fruitbomen, een privézwembad en fine-dining. En iedereen kan blijven slapen! Kijk op de website voor meer informatie.

Op het water – Boats Ibiza

Thema: jet set, nautisch, luxueus

Stap met je gasten op dit houten zeilschip (Turkish Schooner 85) om met elkaar jullie liefde te vieren. Terwijl jullie samen met de gasten genieten van een exclusief en stijlvol diner, zakt de zon in zee, waarna het tijd is voor de DJ. Kijk op de website voor meer informatie.

Urban – Casa India

Thema: cool, hip, modern

Wil je je gasten ontvangen in een luxe boetiekvilla waar het jullie aan niets ontbreekt? Dat kan in het recent geopende Casa India. Verdoe geen tijd met het verkassen tussen ceremonie, diner en feest en luid hier samen met zo’n 20 gasten in alle luxe jullie ‘happily ever after’ in. Kijk op de website voor meer informatie.

Lieflijk – Can Domingo

Thema: huiselijk, knus, idyllisch

Te midden van een weelderige Italiaanse tuin staan onder de groene bomen de tafels met oranje-gekapte schemerlampen klaar. Met het uitzicht op de groene heuvel. Een betoverend tuinfeest is wat je hier wacht. Kijk op de website voor meer informatie.

Kerk

Als jullie de liefde willen bezegelen in de kerk, dan heb je op Ibiza keuze genoeg. Bij een aantal van de pittoreske, witgepleisterde kerkjes spreekt de priester Spaans of Engels. Es Cubells is waarschijnlijk het meest spectaculair gelegen kerkje van het eiland, namelijk op een hoge rots, met fantastisch uitzicht over zee. Ook de kerk van San José is met het grote plein en mooie interieur het overwegen waard. Tot slot is de kerk in het wat landelijker gelegen San Carlos een echte ‘eyecatcher’.

Vervoer

Samen op een Vespa het eiland over voor een fotoshoot? of ‘s avonds het feestgedruis achter je laten en wegrijden op een klassieke slee, zoals een Rolls Royce?

Erg handig

Cateraar
Ben je op zoek naar een cateraar die gespecialiseerd is in bruiloften dan is het de moeite waard te kijken naar La Grande Bouffe. Men maakt alles vers en bereidt een hoogstaand banket of diner.

Mobiele bar
The Bar is een bar met opgeleide bartenders en professionele obers. Speciaal voor feesten hebben ze drie verschillende pakketten samengesteld. Ook handig, ze verzorgen een ‘Retox&Detox’ pakket, wat bestaat uit gezonde smoothies en sapjes voor de volgende ochtend.

Wedding stylist
Bloemen, hout, schelpen of de bruiloft gestyled in jullie lievelingskleur? Voor een passende styling en decoratie van de bruiloft kun je de hulp van Sonya en haar team inschakelen. Onder de naam ‘Ibiza Magic’ hebben zij in de afgelopen 10 jaar al talloze bruiloften van een magische stilering voorzien. Je kunt bij hen ook terecht voor verschillende huwelijksceremonies in diverse talen. Nieuwsgierig? Op de website van Ibiza Magic kun je meer informatie lezen en foto’s van hun werk bekijken.

Weddingplanner
Wel is het handig om voor alles wat geregeld moet worden, een weddingplanner in de arm te nemen. Hij of zij zorgt ervoor dat jullie niet teveel stress ervaren in de aanloop naar de grote dag. Immers, je hebt zelf al genoeg te regelen in Nederland. Er zijn veel weddingplanners gespecialiseerd in buitenlandse bruiloften en er zijn er ook genoeg die van ‘trouwen op Ibiza’ hun specialiteit hebben gemaakt. Mocht je op zoek zijn naar een Nederlandse weddingplanner, dan kan het de moeite waard zijn om je te laten informeren door Ibiza Dream Wedding!

Juridisch

Trouwen is leuk, maar ook een juridische handeling. Houd daarom rekening met de volgende bepalingen:
• Het kost enige voorbereiding om een in het buitenland gesloten huwelijk geldig te maken voor de Nederlandse wet. Jullie hebben in ieder geval een aantal documenten nodig voor de huwelijksvoltrekking. Welke documenten dat zijn, verschilt per land. Wij raden aan contact op te nemen met de ambassade van Spanje om zeker te weten welke stappen jullie dienen te ondernemen om jullie huwelijksvoltrekking geldig te maken.
• Om jezelf veel bureaucratische rompslomp te besparen, kan het makkelijk zijn alvast in Nederland voor de burgerlijke stand te trouwen voordat jullie naar Ibiza vertrekken. In dat geval kan op Ibiza voor iedereen het ceremonieel huwelijk worden gesloten.

Contactformulier