Je gaat naar het prachtige Ibiza, bent van plan veel van het eiland te zien, badhanddoeken en de zonnebrand mee, maar… naar welk strand ga je? Het eiland heeft adembenemende stranden en baaitjes; alleen zijn het er wel erg veel. Om het gemakkelijker kiezen te maken, kun je de Ibiza Beach Guide van Idyllisch Ibiza meenemen. In een handige digitale gids vind je de mooiste, leukste en meest bijzondere stranden van het eiland.

bestel!

Wat

De Ibiza Beach Guide is een digitale gids (PDF) van 125 pagina’s. Het eiland is opgedeeld in Noord, Oost, Zuid en West en per deel vind je een hoop mooie stranden en baaitjes. Per strand zijn er verschillende kenmerken. Zo kun je in één oogopslag zien wat een bepaald strand of baaitje je te bieden heeft. Per strand worden de volgende specificaties aangegeven:
– Bereikbaarheid met de bus
– Aanwezigheid van een strandwacht
– Type strand (kiezels of zand)
– Verhuur van bedjes en/of parasols
– Kindvriendelijk
– Rolstoelvriendelijk
– Horecagelegenheden
– Snorkelspot
– Nudistenstrand

Met deze gegevens kun je heel gemakkelijk (zonder internet te hoeven gebruiken) zien naar welke strandjes je kunt gaan. Ook kun je bijvoorbeeld zien welke strandjes dicht bij jou zijn. Verblijf je bijvoorbeeld in Santa Eulalia? Kijk dan bij de strandjes onder “Oost”.

preview_ibizabeachguide

Kijk hier voor een gratis preview van de Ibiza Beach Guide.

Waarom

Handig PDF formaat

Je hoeft geen onhandige gekreukelde kaart uit je tas te vissen die door vlekken eigenlijk onleesbaar is geworden. De Ibiza Beach Guide is een digitale gids die je gemakkelijk op je smartphone, tablet of e-reader kunt zetten. Combineer bijvoorbeeld de Ibiza Beach Guide met ons E-book of de Wandelroute Ibiza-Stad en je hoeft ook geen zware reisgidsen mee te nemen. Alle Ibiza facts you need to know vind je gemakkelijk terug in je telefoon en/of tablet.

Te gebruiken zonder internet

Je kunt de Ibiza Beach Guide gebruiken zonder internetverbinding. Dit is heel fijn, aangezien er op het eiland weinig WiFi-spots zijn. Houd wel in gedachten dat je de gids het beste met een goede internetverbinding op je telefoon en/of tablet kan zetten en dat de internetverbinding bij accommodaties op Ibiza niet altijd even perfect werkt. Het beste kun je voor je vakantie de Ibiza Beach Guide op je smartphone/tablet zetten. On the road kun je dan zo de strandengids erbij pakken en kijken naar welk adembenemend baaitje jullie nu gaan.

Aantrekkelijk design

De Ibiza Beach Guide is met veel plezier samengesteld en ontworpen door Idyllisch Ibiza. De gids heeft een magazine-achtige look met een boho touch.

Prijs

€7,50

Hoe bestel ik de Ibiza Beach Guide?

Je kunt de Ibiza Beach Guide heel gemakkelijk via onze webshop bestellen. Klik hier om direct naar de shop te gaan. In de shop kun je met iDeal, PayPal, MisterCash, creditcard en door middel van overboeking betalen. Bij de laatstgenoemde betaalmogelijkheid duurt het 1-2 werkdagen voordat de betaling voltooid is en je een mail met daarin de downloadlink naar de strandengids ontvangt. Nadat je betaald hebt, ontvang je wel een bevestigingsmail. Bij de overige betaalmogelijkheden ontvang je direct een bevestigingsmail met daarin gelijk de downloadlink. Krijg je niet direct mail na betaling? Check dan eerst even je spambox waar de Ibiza Beach Guide wellicht beland is.

Handig om te weten

De Ibiza Beach Guide kun je op smartphone, tablet en e-reader gebruiken. Onderstaand vind je per besturingssysteem onze aanraders qua programma’s om de gids in te lezen. Al deze programma’s (apps) zijn gratis te downloaden in de bijbehorende store.
iOS: iBooks
Android: Adobe Reader
Windows Phone: Adobe Reader
E-reader: Adobe Digital Editions

Het handigst is om de Ibiza Beach Guide vanuit je mailbox op je smartphone of tablet te openen. Wanneer de gids opent, kun je ervoor kiezen om deze bijvoorbeeld voortaan in iBooks of Adobe Reader te openen. Vervolgens kun je steeds direct naar de applicatie/map waar jouw documenten staan. Zo hoef je niet steeds je mail te openen en kan je dus de gids zonder internet openen en gebruiken.

Wil je graag de Ibiza Beach Guide op papier? Houd dan in gedachten dat onze gids digitaal is en dat je dan zelf de gids dient te printen (en deze 125 pagina’s in kleur beslaat).

Vragen en/of opmerkingen?