Op vakantie naar Ibiza zonder te overnachten in een hotel, appartement, caravan of tent? Ga voor een (nieuw) avontuur en kies voor een botel! Elke ochtend weer wakker worden met uitzicht over de zee en de haven, wie wil dat nou niet?

Haven Ibiza-Stad

Spectaculair uitzicht en binnen 5 minuten lopen ben je in het levendige centrum en heb je de keuze uit talloze restaurantjes, bars, clubs, winkels en terrasjes. Voor een verfrissende duik hoef je ook niet veel moeite te doen, het strand Playa d´en Bossa ligt namelijk 4 kilometer verderop. Wanneer je op zoek bent naar een “normale” accommodatie zoals een hotel of appartement, heb je misschien meer keus dan nu. Ondanks dat de keuze nu niet heel groot is, hebben wij toch 2 toppers uitgezocht om jou het speurwerk te besparen en de keuze héél makkelijk te maken!

Magnífico Velero para 6

– Vanaf €180 per nacht
– Uitzicht op zee, originele accommodatie

Magnífico Velero para 6 vind je aan het strand bij Ibiza stad op 1,4 kilometer afstand van jachthaven Botafoch. Wat het gave is, is dat je vanaf de boot prachtig uitzicht hebt over de zee.

De boot beschikt over twee slaapkamers, een badkamer met douche en een flatscreen tv. Ook is er een terras op de boot waar je heerlijk kunt genieten van de omgeving en de ondergaande zon.

Ben je benieuwd geworden en kun je wel wat ontspanning gebruiken? Dan is deze accommodatie misschien wel iets voor jou!

Tips

– Past de uitspraak “Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg”, niet bij jou en is een spectaculaire overnachting nog niet gek genoeg? Het gebruik maken van een uniek vervoersmiddel tijdens het ontdekken van het eiland maakt je vakantie nóg leuker! Kijk op onze pagina “Uniek vervoer” om alle te gekke vervoersmiddelen te ontdekken.