Ibizu is een sieraden- en accessoires merk geïnspireerd door het prachtige Ibiza. Voel je iedere dag alsof je op het magische eiland bent, met onze kleurrijke kettingen, armbanden, ringen, phone cords en nog veel meer. Ibizu weerspiegelt de Ibicenco levensstijl en symboliseert het vrije Ibiza gevoel. Ibiza doet iets met je…

Het echte Ibiza gevoel

Ibizu is ontstaan in 2014 door de passie voor het maken van unieke, handgemaakte sieraden en accessoires van Roos Oudemans en haar liefde voor het adembenemende eiland. Toen Roos voor het eerst Ibiza bezocht, kreeg ze direct het gevoel dat ze hier vaker naar terug zou gaan. De vriendelijke mensen, de mooie natuur, de verrassende en verstopte spots en de relaxte sfeer hebben allemaal bijgedragen en gezorgd voor inspiratie waaruit het unieke concept Ibizu is ontstaan.

Ibicenca levensstijl

Ibiza is een eiland waar je de meest unieke en kleurrijke mensen kunt vinden. Ibizu weerspiegelt dit. Van boho-chic met zand en aardetinten tot felle kleuren en uitbundige vormen. Voor iedereen, jong en oud, die gek is op het eiland en niet bang is om zichzelf te laten zien aan de wereld. Want waarom zou je? 

De Ibicenca levensstijl kan omschreven worden als nonchalant, romantisch, comfortabel, lieflijk, met zichtbare hippie invloeden. De sieraden en accessoires van Ibizu zijn voor iedereen die ervan houdt zich anders te kleden dan anderen, of voor degenen die hun outfit nét die andere look willen geven door middel van sieraden of accessoires.

Het perfecte cadeau

Sieraden en accessoires van Ibizu zijn perfect als cadeau voor jezelf of een dierbare! Bijvoorbeeld voor de verjaardag van je beste vrienden, moederdag, valentijn, kerst of gewoon zomaar. We verpakken je bestelling zorgvuldig en snel zodat jij, je vriendin, buurvrouw of moeder snel van je goodies kunt genieten.

Samenwerken

Woon jij op Ibiza of ben je vaak op het eiland te vinden en lijkt het je leuk samen te werken? Stuur een berichtje naar info@ibizu.com

Meer informatie en leuke updates vind je op de Ibizu Instagram pagina!